default-image

Αιματηρή συμπλοκή Πακιστανών με μαχαίρι και ρόπαλο

Ηράκλειο
Αιματηρή συμπλοκή Πακιστανών με μαχαίρι και ρόπαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν αφού τραυμάτισαν άλλους δύο

Με μαχαίρι και ρόπαλο επιτέθηκαν δύο Πακιστανοί σε δύο ομοεθνείς τους σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας. Οι δύο άνδρες τραυμάτισαν έναν 30χρονο και έναν 34χρονο και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο μετά από έρευνα αστυνομικών του τμήματος Φαιστού οι δύο δράστες εντοπίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, συνελήφθησαν και έρχονται αντιμέτωποι με τον Εισαγγελέα.

Aναλυτικά σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (02.11.2018) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, δύο αλλοδαποί ηλικίας 27 και 31 ετών κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος τριών επίσης αλλοδαπών (δύο 30χρονοι και 34χρονος).

Ειδικότερα, χθες (02.11.2018) τα ξημερώματα, ο 27χρονος με τον 31χρονο, ένεκα προσωπικών διαφορών, τραυμάτισαν με την χρήση αντικειμένων τους δύο 30χρονους και τον 34χρονο προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, αφού αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες (02.11.2018) το απόγευμα οι δύο δράστες.

Η  προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News