Συγκλονίζει ο πατέρας του Κ. Κατσούλη: «Σήμερα μπορούμε να θρηνήσουμε το παιδί μας»

Ηράκλειο
Συγκλονίζει ο πατέρας του Κ. Κατσούλη: «Σήμερα μπορούμε να θρηνήσουμε το παιδί μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως έπεσε η αυλαία της πολύκροτης δίκης Κατσούλη και τι είπε ο πατέρας

Συγκλόνισε ο πατέρας του Κώστα Κατσούλη μετά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης από το Εφετείο. Παρότι ο Εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση δύο κατηγορουμένων, τελικά η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική για τους "4",  για τους 3 εκ των οποίων προβλέπεται φυλάκιση.

Μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV και την Έλλη Κοκάλη ο πατέρας του Κώστα Κατσούλη τόνισε: «Σήμερα μπορούμε να θρηνήσουμε το παιδί μας».

«Ο Κώστας να είναι ο τελευταίος...»

«Μετά από τόσα χρόνια, ήρθε η στιγμή που επιτέλους μπορώ να δηλώσω ότι είναι μια μέρα δικαίωσης για την οικογένεια Κατσούλη. Όταν έχουμε ένα νεαρό άνθρωπο νεκρό και σήμερα (σ.σ. χθες), αντίστοιχα, τρεις νέους ανθρώπους να οδηγούνται στις φυλακές, δεν μπορούμε να μιλάμε για μια ευτυχισμένη στιγμή για κανέναν. Όμως, πραγματικά, στη μνήμη αυτού του παιδιού, που χάθηκε τόσο άδικα, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σήμερα θεωρούμε ότι απεδόθη δικαιοσύνη», δήλωσε χθες ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Αλέξης Στεφανάκης.

«Ελπίζω μέσα από αυτήν την απόφαση, ο Κώστας να είναι η τελευταία περίπτωση ανθρώπου που θρηνούμε στα ελληνικά γήπεδα. Αυτή η απόφαση είναι αποτρεπτική στο να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές», δήλωσε με νόημα, κλείνοντας, ο κ. Στεφανάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News