Δίκη Κατσούλη: Ένοχοι και οι 4 κατηγορούμενοι - Εν αναμονή των ποινών

Ηράκλειο
Δίκη Κατσούλη: Ένοχοι και οι 4 κατηγορούμενοι - Εν αναμονή των ποινών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινεί ο πατέρας του Κώστα Κατσούλη: "Σήμερα μπορούμε να τον θρηνήσουμε"

Ένοχοι κρίθηκαν πριν από λίγη ώρα και οι 4 κατηγορούμενοι που δικάζονταν για την πολύκροτη υπόθεση του Κώστα Κατσούλη.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα το Δικαστήριο συνεδριάζει για τις ποινές των 4 καταδικασθέντων.

Παρά το ότι νωρίτερα σήμερα ο Εισαγγελέας της Έδρας είχε προτείνει την ενοχή μόνο του ενός εκ των τριών κατηγορουμένων για τον τραυματισμό του φιλάθλου του Εθνικού, εν τέλει, το δικαστήριο κήρυξε ένοχους και τους τρεις φίλους του Ηροδότου.

Πρόκειται για τον 36χρονο που πρωτόδικα του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 16 ετών, τον 30χρονο που του είχε επιβληθεί κάθειρξη 13 ετών, αλλά και τον 28χρονο που είχε αθωωθεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Εξάλλου, ένοχος κρίθηκε και ο 4ος κατηγορούμενος: Ο λόγος για τον 38χρονο άνδρα που είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για άλλες πράξεις και όχι για την πράξη της «θανατηφόρας σκοπούμενης σωματικής βλάβης» σε βάρος του αείμνηστου Κατσούλη.

Συγκινεί ο πατέρας

Κατά την αποχώρηση του από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο πατέρας του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV: «Σήμερα μπορούμε να θρηνήσουμε το παιδί μας», με τον ίδιο να δηλώνει δικαιωμένος από την απόφαση του Δικαστηρίου, ενω, μέσω του δικηγόρου τους η οικογένεια του Κώστα Κατσούλη ευχήθηκε ο "δικός τους" Κώστας να είναι το τελευταίο θύμα από επεισόδια στα γήπεδα.

Από την άλλη, οι συγγενείς των καταδικασθέντων, ξέσπασαν με το άκουσμα της απόφασης του Δικαστηρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News