default-image

Στο Ηράκλειο ενάντια στην Ελληνογερμανική Συνέλευση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο ενάντια στην Ελληνογερμανική Συνέλευση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«H σημερινή μέρα κατά την οποία πραγματοποιείται στη Χερσόνησο η Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση είναι μια μέρα που σηματοδοτεί μια νέα γερμανική αποικιοποίηση στη χώρα. Τσίπρας και Δούρου προκαλώντας τον λαό της Κρήτης με την πραγματοποίηση της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης στη Χερσόνησο, προσβάλουν βάναυσα την ιστορία, τους αγώνες και τα αδικαίωτα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας», τόνισε, σε συνέντευξή του, ο γραμματέας της ΛΑΕ ο οποίος μαζί με τον Αλέξανδρος Μαραγκάκης, τον Μιχάλη Κριτσιωτάκη πρώην βουλευτή Ηρακλείου και μέλος του Π.Σ της ΛΑ.Ε και τον Αντώνη Αντωνόπουλος συντονιστής ΛΑ.Ε Ηρακλείου, πρόκειται να πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία ενάντια στην Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση το πρόγραμμα της οποίας –όπως σημείωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ- «αλυσοδένει την αποκομιδή των σκουπιδιών, την ενέργεια, τον τουρισμό και την ελληνική εκπαίδευση στους γερμανικούς σχεδιασμούς και τις γερμανικές οικονομικές προτεραιότητες».

«Η αδούλωτη Κρήτη αντιστέκεται σήμερα σε αυτό το όργανο-εργαλείο της νέας οικονομικής κατοχής στην Ελλάδα», τόνισε ο Παν. Λαφαζάνης. Κάλεσε «τους πατριώτες και δημοκράτες Κρητικούς να δώσουν μαζικά το παρών στην απογευματινή συγκέντρωση στη πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου και από κει στην αγωνιστική παρουσία στη Χερσόνησο και στο ξενοδοχείο Lyttos Beach που πραγματοποιείται η συγκέντρωση με στόχο τη ματαίωσή της» και συμπλήρωσε:

«Είναι ντροπή Έλληνες αυτοδιοικητικοί να συμμετέχουν σε αυτή την Γερμανική φιέστα υποδούλωσης της χώρας τον 21 αιώνα. Όπως λένε οι κρητικοί “Φρόνιμοι και νοικόκυροι δεν ζουν στον Ψηλορείτη. Οι κουζουλοί την κάμανε αθάνατη την Κρήτη».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News