Ηράκλειο

Αυτά τα έργα δρομολογούνται για το Δήμο Βιάννου

Ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης υπέγραψε σημαντικά έργα και παρεμβάσεις

Σημαντικά έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 165.000 ευρώ ξεκινούν στο Δήμο Βιάννου.

Τις σχετικές συμβάσεις υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με τους αναδόχους των έργων παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Νικήτα Γιαμαλάκη.

Συγκεκριμένα, τα έργα και οι παρεμβάσεις αφορούν:

-Ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού Βαχουδιανός Ξερόκαμπος πρώτο τμήμα παρέμβασης.

-Τσιμεντοστρώσεις δημοτικής οδοποιίας της τοπικής Κοινότητας Αμιρών.

-Αποκατάσταση αναβάθμιση του πρώην αστυνομικού σταθμού Εμπάρου για την μεταφορά και στέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου Εμπάρου.

-Αποκατάσταση αναβάθμιση του δημοτικού κτιρίου του οικισμού Κρεβατά και διαμόρφωση της εισόδου στην προέκταση του νεκροταφείου του οικισμού.

-Επέκταση αρδευτικού δικτύου στην θέση πεζεμπές Τ.Κ. Χόνδρου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωση του ανάφερε:

«Με σημαντικές στοχευμένες παρεμβάσεις ανταποκρινόμαστε στα καθημερινά αιτήματα των δημοτών μας. Έργα και παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες με έργα που έχουν ήδη δημοπρατηθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης με εξασφαλισμένες τις πιστώσεις.

Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, ειδικά με την έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού και υποστελέχωση της τεχνικής μας υπηρεσίας, συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματος μας.

Τα παραπάνω έργα χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη για την ενεργή στήριξη στον Δήμο μας.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια