default-image

Στο Ηράκλειο ο Σκουρλέτης: Τι είπε για εκλογές και Αρναουτάκη

Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο ο Σκουρλέτης: Τι είπε για εκλογές και Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για τις αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές; Ποιον Περιφερειάρχη θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, με επίκεντρο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις επιλογές του κόμματος αναφορικά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται παρουσία του γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη.

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε την Κρήτη ως ένα χώρο - «κλειδί» για όλα τα κόμματα, ωστόσο, τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει έρθει με μία λίστα με προκαθορισμένα ονόματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επιμένουν στο… φλερτ με Αρναουτάκη

Ο κ. Σκουρλέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, εμμένοντας στο… φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Περιφερειάρχη.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο κ. Σκουρλέτης, ο Σταύρος Αρναουτάκης, έχει καταφέρει ό,τι καλύτερο γινόταν για την τοπική κοινωνία της Κρήτης, σε συνεργασία, βέβαια, με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι ο ίδιος ο Σταύρος Αρναουτάκης, έχει δηλώσει πως θα «ανοίξει» τα χαρτιά του στις 11 Νοεμβρίου.

Αναφέρθηκε και στις εκλογές

Ο κ. Σκουρλέτης απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με τις εθνικές εκλογές και εάν πρόκειται να στηθεί και… 4η κάλπη το Μάιο.

Όπως είπε, ο ίδιος, «εύχεται, ελπίζει και πιστεύει» ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, παρά τη διαφωνία του αναφορικά με τη συνθήκη των Πρεσπών, δε θα διαταράξει το έργο της Κυβέρνησης και η στάση του δε θα συντελέσει στο να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News