Κλούβα «καρφώθηκε» σε χωράφι και... έσπασε αγωγό νερού

Ηράκλειο
Κλούβα «καρφώθηκε» σε χωράφι και... έσπασε αγωγό νερού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρισε ο δρόμος - Από «θαύμα» σώθηκε ο οδηγός

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν, υπό άγνωστες αιτίες, ο οδηγός μίας λευκής κλούβας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει «καρφωμένο» σε χωράφι.

Μάλιστα, η κλούβα λίγο έλειψε να προσκρούσει σε στύλο φωτισμού, στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι, όπου και σημειώθηκε το τροχαίο, καθώς το όχημα ακολούθησε μία «τρελή πορεία» μέχρι να σταματήσει στο χωράφι.

Μάλιστα, μέσα σε λίγα λεπτά ο δρόμος, στο σημείο που συνέβη το τροχαίο, μετατράπηκε σε… λίμνη, καθώς ο οδηγός της κλούβας προκάλεσε φθορές σε ιδιωτική παροχή αρδευτικού νερού, με συνέπεια μεγάλες ποσότητες νερού να καταλήξουν στο δρόμο.

Ο οδηγός, βέβαια, στάθηκε τυχερός, καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι, με τον ίδιο να τραυματίζεται ελαφρά, ενώ, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πάντως, στην ευρύτερη περιοχή τα τροχαία είναι συχνά, με τους διερχόμενους οδηγούς να αναφέρονται και στην έλλειψη φωτισμού, σε αρκετά σημεία στο Βαθιανό Κάμπο.

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News