Βυθισμένη στο σκοτάδι και γεμάτη παγίδες η παραλιακή στην Αλικαρνασσό

Ηράκλειο
Βυθισμένη στο σκοτάδι και γεμάτη παγίδες η παραλιακή στην Αλικαρνασσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθορά και εγκατάλειψη στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Αλικαρνασσού

Έρμαιο της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης παραμένει το παραλιακό μέτωπο της Νέας Αλικαρνασσού.

Ένα σημείο που με την κατάλληλη φροντίδα θα μπορούσε να αποτελεί χώρο αναψυχής και περιπάτου, όμως «χάνεται» στο σκοτάδι και γίνεται επικίνδυνη παγίδα για τους περιπατητές, όταν σβήσουν τα φώτα, καθώς σε όλο το μήκος του δικτύου ηλεκτροφωτισμού λειτουργούν μόνο δύο πυλώνες.

Οι εικόνες στο φως της ημέρα είναι αποκαρδιωτικές για τη φθορά και τη διάλυση του εξοπλισμού, ενώ, όταν πέσει το σκοτάδι, το σημείο γίνεται άκρως επικίνδυνο, με τους πεζούς να κινούνται – κυριολεκτικά – στα τυφλά, ρισκάροντας να πέσουν σε κάποια από τις… «παγίδες» και να καταλήξουν στα βράχια, είτε ακόμη και στη θάλασσα.

Τι λένε οι πολίτες:

«Όποτε περνάμε τα φώτα είναι σβηστά», λένε οι δημότες του Ηρακλείου, ενώ, εκτός από το σκοτάδι, άλλο πολίτης, διαμαρτύρεται για τα έργα, τα οποία είναι, επίσης… παρατημένα στην τύχη τους. Ο δεύτερος σχολιάζει ότι το σημείο αποτελεί «παγίδα» με τις σκάλες να… «αιωρούνται».

Όπως σχολίασε Ηρακλειώτης: «Υπάρχουν παντού “παγίδες” και ήδη έχουν χτυπήσει αρκετοί». «Είναι κρίμα, γιατί δεν υπάρχει φως, ώστε να βλέπου οι περαστικοί και το σημείο να ελέγχεται», ανέφερε δημότης στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV.

«Είναι εγκαταλελειμμένα τα πάντα εδώ πέρα. Βάλανε παντού φώτα, για να “στέκονται” οι σκουριασμένοι στύλοι. Καμία λάμπα δεν ανάβει.», σχολίασε χαρακτηριστικά δημότης.

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News