«Χάρισε» στη φίλη της τα παιδιά που δεν μπορούσε να αποκτήσει

Ηράκλειο
«Χάρισε» στη φίλη της τα παιδιά που δεν μπορούσε να αποκτήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία έγινε παρένθετη μητέρα και γέννησε τα δίδυμα της φίλης της, Ιωάννας Πικράκη: Μια συγκινητική ιστορία στο Ηράκλειο

Έπειτα από προσπάθειες 30 ολόκληρων χρόνων και μετά από 17 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, η οικογένεια της Ιωάννας από το Ηράκλειο, μεγάλωσε κατά δύο μέλη, με τη βοήθεια της καλύτερης φίλης της.

Η συγκλονιστική αυτή ιστορία διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο, όταν η Μαρία «χάρισε» στην Ιωάννα τα παιδιά που η ίδια δεν μπορούσε να αποκτήσει.

Η Ιωάννα και ο σύζυγός της ακολούθησαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την παρένθετη μητέρα και έτσι σήμερα, η Ιωάννα κρατάει στα χέρια της τα δίδυμα παιδάκια της.

Πανευτυχής η Ιωάννα δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 «Δεν υπάρχουν λόγια, ξετρελάθηκα, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, μια γελούσα, μια έκλαιγα, δύο παιδάκια χάρμα, δυο κουκλάκια, κάτι απίστευτο για μένα γιατί ήταν 29 χρόνια προσπάθειας. Είναι ένα θαύμα! Δεν το πιστεύω ότι είναι δικά μου τώρα.»

Όσο για τη Μαρία, εκείνη ποτέ δε σκέφτηκε ότι τα παιδιά που κυοφορεί είναι δικά της, αλλά έκανε, κυριολεκτικά, τα πάντα ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη της φίλη, που δεν μπορούσε να απολαύσει το «δώρο» της μητρότητας, το δώρο της ζωής…

Όπως είπε η Ιωάννα «Ήταν τόσο χαρούμενη (σσ. Η Μαρία) που θα μας έδινε αυτή τη μεγάλη χαρά και την ευτυχία, ήξερε από την αρχή ότι τα δύο παιδιά που κυοφορούσε δεν ήταν δικά της, ήξερε ότι τα παιδιά αυτά ανήκουν σε εμένα και στο σύζυγό μου. Διανύσαμε μία περίοδο καταπληκτική…»

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News