default-image

Τεράστιο ενδιαφέρον για το «Πως θα προσεγγίσουμε το Ευ Ζην» από το Ασκληπιός Πρόληψις

Ηράκλειο
Τεράστιο ενδιαφέρον για το «Πως θα προσεγγίσουμε το Ευ Ζην» από το Ασκληπιός Πρόληψις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος η προσπάθεια να συνεχιστεί

Μεγάλη η χαρά και ικανοποίηση μετά το τέλος της 2ης Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 2. Τι νεώτερο;» που διοργάνωσε η «Ασκληπιός Πρόληψις» σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις».

Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, εισηγητών και κοινού, επικεντρώθηκε επί του ερωτήματος «Πως θα προσεγγίσουμε το Ευ Ζην».

Οι διακεκριμένοι Ομιλητές μέσω των νέων ιατρικών δεδομένων αλλά και της άμεσης ανταλλαγής και καταγραφής απόψεων, προβληματισμών και εμπειριών με τους Συμμετέχοντες, συνέβαλαν κατά τρόπο ουσιαστικό στη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού πλαισίου ενημέρωσης και γνώσης τόσο στη διάγνωση, και παρακολούθηση των Ατόμων με Διαβήτη και κυρίως στην πρόληψη.

Γόνιμα τα αποτελέσματα αλληλεπίδρασης μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα Υγείας, τόνισε στο χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Χάρης Βαβουρανάκης, με κοινό στόχο το σεβασμό και την αξιοπρεπή διαχείριση των ασθενών μας.

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής στους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους, Κλινικούς Ιατρούς και Στελέχη Υγείας για την ενεργό και εποικοδομητική συμμετοχή τους.

Επίσης, πολλές ευχαριστίες στους υποστηρικτές και χορηγούς για την έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή τους.

Στόχος του Διαγνωστικού Κέντρου «Ασκληπιός Διάγνωσις» τούτη η προσπάθεια να συνεχιστεί και να αποτελέσει θεσμό γνώσης, επικοινωνίας και προοπτικής στη σύγχρονη πραγματικότητα, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα λιθαράκι στην "διά βίου μάθηση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News