Ηράκλειο

Το «ευχαριστώ» της 17χρονης Δήμητρας που πάσχει από λευχαιμία

Ένα συγκινητικό γράμμα προς το ζευγάρι που αποφάσισε αντί για μπομπονιέρες να προσφέρει χρήματα στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Ένα συγκινητικό γράμμα προς το ζευγάρι που αποφάσισε αντί για μπομπονιέρες να προσφέρει χρήματα στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Η Άννα και ο Μιχάλης σκέφτηκαν αντί για μπομπονιέρες στο γάμο τους και τα βαφτίσια της κόρης τους Μαρίας, να καλύψουν με τα χρήματα αυτά ανάγκες της Κλινικής Αιματολογίας – Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ μας με τα χρήματα αυτά!

Τα παιδιά της κλινικής χάρισαν υπέροχες ζωγραφιές στο ζευγάρι και τη νεοφώτιστη Μαρία που βρήκαν τη θέση τους στην τελετή!

Η Δήμητρα όμως, ένα 17χρονο κορίτσι, που νόσησε από λευχαιμία, εκτός από τις ζωγραφιές της σκέφτηκε να αποτυπώσει στο χαρτί συγκινητικά τις σκέψεις της και να δώσει μαθήματα ζωής σε όλους μας.

«Ονομάζομαι Δήμητρα, είμαι 17 ετών και αυτή η κλινική έγινε το δεύτερο μου σπίτι από τα μέσα του Αυγούστου όταν νόσησα από λευχαιμία.
Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν άκουγα σε γάμους και βαφτίσεις ότι αφιέρωναν κάποιο χρηματικό ποσό σε τέτοιου είδους ιδρύματα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι αξία είχε!
Όμως τώρα μπορώ!
Και είναι πραγματικά μία κίνηση ανεκτίμητης αξία.
Σας ευχαριστούμε πολύ που δίνετε την ευκαιρία στην κλινική να κάνει κάτι ακόμη καλύτερο για μας τους μικρούς μαχητές της ζωής. Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δείτε το αγγελούδι σας να μεγαλώνει με πολλά χαμόγελα και ΥΓΕΙΑ, γιατί τελικά αυτό αξίζει.
Με εκτίμηση Δήμητρα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια