SOS «εκπέμπει» ο δρόμος της Καταλυκής στον Κόκκινο Πύργο

Ηράκλειο
SOS «εκπέμπει» ο δρόμος της Καταλυκής στον Κόκκινο Πύργο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα απειλούν με κατάρρευση το δρόμο στον Κόκκινο Πύργο - Αναγκαίες οι παρεμβάσεις για την προστασία του οδικού δικτύου, λένε οι κάτοικοι

Σπηλαιώσεις και εκτεταμένες φθορές λόγω διάβρωσης καταγράφονται στον παραλιακό δρόμο της Καταλυκής στον Κόκκινο Πύργο, όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

«Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη εάν καταρρεύσει τμήμα του παραλιακού δρόμου;»,  το ερώτημα του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Νίκου Παπουτσάκη προς τη δημοτική αρχή Φαιστού, με το επίμαχο ζήτημα να προκαλεί αντιπαραθέσεις σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Στην κακή κατάσταση του δρόμου ο οποίος υφίσταται από το 2005 και για τον οποίο απαιτείται η νομιμοποίηση του, αναφέρθηκε ο Νίκος Παπουτσάκης, τονίζοντας την ανάγκη άμεσης αποκατάστασής του.

Από τη πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης, υποστηρίζει ότι βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης οι διαδικασίες για τη νομιμοποίηση του δρόμου και ότι πρόκειται να εκπονηθεί μελέτη για την αποκατάσταση του δρόμου, ο οποίος κινδυνεύει με κατάρρευση.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News