Ηράκλειο

Οι κίνδυνοι από το έργο του δρόμου προς τη Μεσαρά - Έντονες διαμαρτυρίες

Οργή και αγανάκτηση εκφράζουν οι κάτοικοι στην Αγία Βαρβάρα εξαιτίας των έργων που γίνονται στην περιοχή για την κατασκευή του νέου δρόμου της Μεσαράς με αφορμή το πρόσφατο τροχαίο με νταλίκα όπου από τύχη δεν υπήρξαν θύματα

Ξέσπασαν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας με αφορμή το τροχαίο που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στον κεντρικό δρόμο του χωριού όταν τεράστια αντίβαρα γλίστρησαν από τη νταλίκα που τα μετέφερε και προσγειώθηκαν στο καπό διερχόμενου αυτοκινήτου το οποίο συνεθλίβη υπό το βάρος σχεδόν 30 τόνων.

Οδηγός και συνοδηγός γλίτωσαν αυτή τη φορά, με κατοίκους να εκφράζουν φόβους ότι το κακό αργά ή γρήγορα θα συμβεί.

Με ορατό τον κίνδυνο απένταξης του έργου κατασκευής του δρόμου Ηράκλειο - Μεσαρά αν δεν παραδοθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2019, οι υπηρεσίες τρέχουν να προλάβουν τη μάχη με το χρόνο, προκειμένου να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις.

Ούτε στις περιουσίες τους δεν μπορούν να φθάσουν με αγροτικούς δρόμους να έχουν κλείσει εξαιτίας της εκτέλεσης των έργων, ενώ τα θορυβώδη μηχανήματα δουλεύουν ακόμα και μεταμεσονύχτιες ώρες. Ακόμα και υπογραφές χρειάστηκε να μαζέψουν για να σταματήσουν τα φουρνέλα που προκαλούσαν δονήσεις έως 6 Ρίχτερ!

 

 

Σχόλια