Ο άστεγος που κινητοποίησε δύο φορές το ΕΚΑΒ

Κρήτη
Ο άστεγος που κινητοποίησε δύο φορές το ΕΚΑΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για δεύτερη φορά σήμερα ένας αλλοδαπός, έχοντας πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ένας άστεγος που έχρηζε άμεσης μεταφοράς στο νοσοκομείο λόγω κατανάλωσης αλκοόλ κινητοποίησε σήμερα τα πληρώματα του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο. 

Tο πρωί το ασθενοφόρο κλήθηκε να τον παραλάβει από περιοχή του Ηρακλείου, με τους διασώστες να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις και όλα τα περαιτέρω

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ έλαβε και νέα κλήση για την παραλαβή του ίδιου ατόμου αλλά αυτήν την φορά σε άλλη περιοχή.

Τι είχε γίνει: Ο 60χρονος αλλοδαπός είχε φύγει από το νοσοκομείο, πιθανότατα με τη δική του ευθύνη, χωρίς να ενημερώσει και ενδεχομένως χωρίς να τον πάρει ουδείς χαμπάρι.

Όμως η κατάσταση του δεν άφηνε και πολλά… περιθώρια όχι τόσο στον ίδιο αλλά σε όλους όσοι τον αντίκριζαν, σπεύδοντας να καλέσουν και πάλι το ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα αυτήν την φορά να κατευθύνεται προς τα Καμίνια.

Ο άστεγος,όπως ήταν φυσικό, μεταφέρθηκε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο με την ευχή να παραμείνει κιόλας, αφενός για να εξεταστεί και εν τέλει να… γίνει καλά, αφετέρου για να σταματήσει να βάζει σε μπελάδες το ΕΚΑΒ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News