Σήμερα η απόφαση για το μακελειό στις Πατσίδες

Ηράκλειο
Σήμερα η απόφαση για το μακελειό στις Πατσίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα η απόφαση για τον οικονομολόγος, ο οποίος φέρεται να σκότωσε Ανωγειανό στις Πατσίδες

Σήμερα αναμένεται η έκδοση της απόφασης στην πολύκροτη δίκη για το φονικό μαχαίρωμα με θύμα έναν 69χρονο Ανωγειανό, πριν από περίπου δύο χρόνια, στις Πατσίδες Ηρακλείου. Η εκδίκαση της υπόθεσης, που ξεκίνησε προχθές στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της σημερινής ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος είναι ένας 67χρονος, σήμερα, καθηγητής-οικονομολόγος, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον 69χρονο άνδρα τον Οκτώβριο του 2016. Προχθές Τετάρτη, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την επίμαχη υπόθεση, κατέθεσαν μάρτυρες του κατηγορητηρίου. Μεταξύ αυτών βρίσκονταν και αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ασχοληθεί τότε με την υπόθεση.

Διεκόπη η δίκη

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου διέκοψε προχθές το βράδυ τη συνεδρίαση για σήμερα. Όπως έγινε γνωστό, η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί σήμερα με την κατάθεση δύο μαρτύρων που προτάθηκαν από την πλευρά της υπεράσπισης. Εν συνεχεία, θα αναγνωστούν από την Έδρα τα έγγραφα της υπόθεσης, ενώ κατόπιν αναμένεται να απολογηθεί και ο κατηγορούμενος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News