Μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό στο Ηράκλειο

Γυναίκα & παιδί
Μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,04 Νοε 2018, 11:00
Λότζια (Δημαρχείο Ηρακλέιου)
Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2018

Μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι στο αίθριο της Λότζια (Δημαρχείο Ηρακλέιου).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εθελοντική ομάδα διαδικτυακής υποστήριξης «Ηράκλειο: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας», με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece).

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της εκδήλωσης, η οποία - υπενθυμίζεται πως - θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου: «Σε αυτή τη γιορτή μας δίνεται η αφορμή μητέρες της πόλης μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία. Στόχος μας είναι η πόλη μας να αποτελέσει μια πόλη υποστηρικτική και φιλική προς τον θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού και για όσο επιθυμεί να θηλάζει.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλοντες ή υπό σκέψη γονείς, πρώην θηλάζουσες, φίλοι και λοιποί συγγενείς, όλους εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό ή θέλετε να ενημερωθείτε. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2018, στην καρδιά της πόλης, στο Αίθριο της Λότζια!»

Μάλιστα, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διασκεδαστές, οι οποίοι θα «μοιράσουν» χαρά σε όλα τα παιδάκια που θα παραβρεθούν. Παράλληλα, θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, ενώ θα υπάρξει συζήτηση με τις Συμβούλους Θηλασμού της La Leche League International, κκ. Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη και Ειρήνη Μαρκάκη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού έχει καθιερωθεί να εορτάζεται - στην Ελλάδα - κατά την εβδομάδα 1 έως 7 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News