default-image

Νέα σελίδα για την Ένωση Πεζών - Λαμπρή συνεργασία με τον Όμιλο Αλμπαντάκη

Ηράκλειο
Νέα σελίδα για την Ένωση Πεζών - Λαμπρή συνεργασία με τον Όμιλο Αλμπαντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια νέα σελίδα για την Ένωση Πεζών, ξεκινά μέσα από τη συνεργασία της με τον Όμιλο Αλμπαντάκη

Μια σύμπραξη με μοναδικό στόχο τη στήριξη των αγροτών, όπως προκύπτει μέσα από την συμφωνία του Ομίλου Cretan Mill και της Ένωσης Πεζών, η οποία είναι πλέον γεγονός. Μια συμφωνία που έρχεται σε συνέχεια της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας του Ομίλου με την Ένωση Ηρακλείου

Οι δύο πλευρές, έχουν «δώσει τα χέρια» και πλέον μια ακόμη νέα σελίδα ξεκινά, ενόψει της νέας ελαιοπαραγωγικής περιόδου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Αλμπαντάκη, ο ίδιος ο κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης - ενόψει της ερχόμενης ελαιοκομικής περιόδου - επισημαίνει είναι πλέον εγγυημένη η άμεση πληρωμή όλων των παραγωγών που θα παραδίδουν ελαιόλαδο στην Ένωση Πεζών τη φετινή χρονιά.

Με βάση τη συμφωνία, από τον Όμιλο Αλμπαντάκη θα γίνεται η εμπορία των ποσοτήτων του ελαιολάδου. Αποτέλεσμα αυτής της νέας συνεργασίας θα είναι φυσικά τα πολλαπλά οφέλη των παραγωγών. Οι πληρωμές θα γίνονται άμεσα και οι παραγωγοί θα πληρώνονται μετρητά.

«Σκοπός μας είναι η σωστή λειτουργία των ελαιοτριβείων, ειδικά από τη στιγμή που η περιοχή διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό προϊόν. Η Ένωση Πεζών είχε περάσει μια κάμψη, όμως πλέον υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για να επανέλθει στην κανονικότητα», σημειώνει ο κ. Αλμπαντάκης.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθεί μια συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και λεπτομέρειες για τη νέα σημαντική και ελπιδοφόρα συνεργασία, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το όποιο «κούρεμα» σε οφειλές προς πιστωτές, ανάμεσα στους οποίους είναι και κάποιοι παραγωγοί, έχει να κάνει με έτη πριν από το 2014 και για ορισμένες μόνο περιπτώσεις. Δεν αφορά το σύνολο των ποσοτήτων και κατά συνέπεια των πιστωτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News