default-image

Παύλος Μπαριτάκης: Από τον Δήμο Βιάννου στην Περιφέρεια

Ηράκλειο
Παύλος Μπαριτάκης: Από τον Δήμο Βιάννου στην Περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο νυν Δήμαρχος Βιάννου

Από τον αέρα της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV, απαντώντας στα ερωτήματα της Νικολέτας Σφακιανάκη στη διάρκεια της σύντομης συζήτησης αναφορικά με τα προβλήματα στη φετινή παραγωγή ελαιολάδου της Βιάννου, ανακοίνωσε για πρώτη φορά επίσημα και δημόσια την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Δήμο Βιάννου ο Παύλος Μπαριτάκης, που υπηρετεί το αξίωμα αυτό από την πρώτη μέρα του 2011.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κ. Μπαριτάκης δίνοντας αυτή την ενδιαφέρουσα είδηση για την ενημέρωση των τηλεθεατών της εκπομπής, πρόκειται να διεκδικήσει την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης με το ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και όχι φυσικά να αποσυρθεί από τα κοινά, αφού ο ίδιος είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί πολλά ακόμα να προσφέρει για το καλό του τόπου.

«Έχω ξεκαθαρίσει και από την αρχή της δεύτερης θητείας μου στους συνεργάτες μου, και ειδικά μετά το δεύτερο μισό της θητείας, όπου εκεί πλέον ήμουν υποχρεωμένος να πω στους συνεργάτες ποιες είναι οι σκέψεις και η απόφασή μου για την “επόμενη μέρα”, ότι εγώ θα κλείσω τη θητεία μου ως δήμαρχος Βιάννου στις 31 Αυγούστου του 2019. Θα συνεχίσω βέβαια στον δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης και θα είμαι μαζί με τον νυν περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη».

Και συνέχισε λέγοντας πως «το στοίχημα είναι να υπάρχει η συνεργασία των δύο βαθμών, προς όφελος πάντα των πολιτών. Αυτό είναι το στοίχημα και έτσι και θα πρέπει να δουλεύουν όλοι οι αυτοδιοικητικοί», κατέληξε ο δήμαρχος Βιάννου, που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι η θητεία μου μέχρι σήμερα έχει λειτουργήσει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. 

Χ.Π.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News