«Προώθηση ελαιοτουρισμού στην Κρήτη» - Πως μπορεί να γίνει πράξη;

Ηράκλειο
«Προώθηση ελαιοτουρισμού στην Κρήτη» - Πως μπορεί να γίνει πράξη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα για την προώθηση του ελαιοτουρισμού

Πώς μπορεί να προωθηθεί ο ελαιοτουρισμός στην Κρήτη; Αυτό το φλέγον ζήτημα για τους Κρητικούς είναι το θέμα μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας ομιλίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς 2018 με θέμα «Προώθηση ελαιοτουρισμού στην Κρήτη» και πραγματοποιείται την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στο Ρέθυμνο, από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:30 μετά το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο Grecotel Creta Pallas -Μυσσίρια (τηλ. 28310.55181).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του ρόλου και η σημασία του Ελαιοτουρισμού στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού και ειδικότερα του ελαιοτουρισμού στην Κρήτη. Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, ξεναγήσεις, γευσιγνωσία καθώς και βράβευση Επιχειρήσεων για δράσεις στον τομέα του ελαιοτουρισμού.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με Λεωφορεία που θα ξεκινήσουν την ημέρα της Ημερίδας, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, από το Ηράκλειο εφόσον υπάρξει λογικός αριθμός ενδιαφερομένων.

Η ώρα αναχώρησης από το Ηράκλειο είναι στις 08:00 από την πλατεία Ελευθερίας (μπροστά από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, 2810336123 και στα e-mail: [email protected] & [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News