Έφτασε στην Κρήτη ο Νίκος Κοτζιάς

Ηράκλειο
Έφτασε στην Κρήτη ο Νίκος Κοτζιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο έφτασε ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς

Λίγα 24ωρα μετά την παραίτηση του από Υπουργός Εξωτερικών, ο Νίκος Κοτζιάς αποφάσισε να ξεκινήσει την περιοδεία της κίνησης στην οποία Προεδρεύει «Πράττω», από τη «λεβεντογέννα Κρήτη», όπως ο ίδιος της χαρακτήρισε.

Μάλιστα, από το αεροδρόμιο Ηρακλείου ο Νίκος Κοτζιάς ανέφερε χαρακτηριστικά «Είναι χαρά μου να είμαι στην Κρήτη, τη λεβεντομάνα Κρήτη που έχει "καθαρούς" και έντιμους ανθρώπους.».

Πάντως, ο ίδιος δε θέλησε να κάνει άλλες δηλώσεις, από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, πάντως, η ομιλία του αναμένετια αποκαλυπτική, καθώς θα "ανοίξει" τα χαρτιά του αναφορικά με την παραίτησή του.

Η παρουσία του Νίκου Κοτζιά στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ηράκλειο, έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού τα βλέμματα στρέφονται στον ίδιο, μετά την παραίτηση του από το Υπουργείο.

Η ομιλία του χαρακτηρίζεται «βαρυσήμαντη», καθώς, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Νίκος Κοτζιάς, ξεκινά, για μια δημοκρατική, προοδευτική και πατριωτική Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει.».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7:00 το απόγευμα, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης και θα μεταδοθεί ζωντανά ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News