default-image

Στήθηκαν κάλπες για τις εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου

Ηράκλειο
Στήθηκαν κάλπες για τις εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσέλευση των μελών στις κάλπες για τις εκλογές ήταν ικανοποιητική

Σήμερα το απόγευμα ολοκληρώνονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, αλλά και των εκπροσώπων του στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε χθες Κυριακή, και αναφορικά με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΗ, έχει δύο ψηφοδέλτια: Της παράταξης “Δύναμη Υγείας” του νυν προέδρου Χάρη Βαβουρανάκη και της Δημοτικής Πανεπιστημιακής Κίνησης (ΔΗΠΑΚ) που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ.

Χθες, πρώτη μέρα των εκλογών του ΙΣΗ, η προσέλευση των μελών του Συλλόγου στις κάλπες ήταν ικανοποιητική.

Ας σημειωθεί ότι η “Δύναμη Υγείας”... “κατεβάζει” ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Εξάλλου, επισημαίνεται ότι η παράταξη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει μόνο στην εκλογή εκπροσώπων για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

«Ο στόχος είναι η κοινή λογική. Θεωρούμε πως υπάρχει μόνο μια κόκκινη γραμμή. Αυτή που χωρίζει την κοινή λογική από τον παραλογισμό. Οι περισσότεροι γιατροί είναι στη μεριά της κοινής λογικής», δήλωσε χθες στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο κ. Βαβουρανάκης. «Οι γιατροί είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας και οφείλουν να συντάσσονται, κατά τη γνώμη μας, στο πλευρό της μεγάλης μάζας των εργαζομένων που παλεύουν για καλύτερες συνθήκες εργασίας», δήλωσε με τη σειρά του ο υποψήφιος με τη ΔΗΠΑΚ Βασίλης Κούδας.

«Ο κλάδος μας έχει πολλά προβλήματα κι εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο τόσο στον τοπικό, όσο και στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ενωμένοι πιστεύω ότι θα πετύχουμε πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος με τη “Δύναμη Υγείας” Ζαχαρίας Στειακάκης.

«Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για τον ιατρικό κόσμο και για τους ασφαλισμένους, και γι’ αυτό θα πρέπει όσο γίνεται να δυναμώσει το κίνημα (...)», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος με τη “Δύναμη Υγείας” Νίκος Λαθουράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News