Αποκαλύψεις... Κοτζιά μετά την παραίτηση από το Ηράκλειο

Κρήτη
Αποκαλύψεις... Κοτζιά μετά την παραίτηση από το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον η κάθοδος του Νίκου Κοτζιά στο Ηράκλειο

Αντικειμενικά όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται σήμερα στην παρουσία του προέδρου του “Πράττω” Νίκου Κοτζιά, ο οποίος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο! Ο Κοτζιάς μετά την παραίτησή του μέσω Τwitter, είναι το πρόσωπο των ημερών, κάθε του κίνηση θα καλύπτεται δημοσιογραφικά, και υπάρχει μεγάλη αγωνία για όσα θα διαδραματιστούν στο μέλλον με τους... σπόρους που έχει ο ίδιος φυτέψει. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κίνημα του κ. Κοτζιά αναφέρεται σε μια βαρυσήμαντη ομιλία του προέδρου της από το Ηράκλειο και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να μην υποψιαστεί κάποιος ότι, με φόντο την πρόσφατη παραίτησή του και μετά τις εξελίξεις στα Σκόπια για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Κοτζιάς θα επιλέξει το Ηράκλειο για να μιλήσει για όλους και για όλα! Αυτό περιμένουν οι δημοσιογράφοι!

Σας παραθέτουμε και την ανακοίνωση του “Πράττω”: «Με μια βαρυσήμαντη ομιλία από τη λεβεντογέννα Κρήτη, ο πρόεδρος του “Πράττω”, Νίκος Κοτζιάς, ξεκινά την προγραμματισμένη περιοδεία του, για μια δημοκρατική, προοδευτική και πατριωτική Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22/10/2018 και ώρα 7 μ.μ. (σ.σ. σήμερα) στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestream».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News