default-image

Οκτώβριος σαν… Ιούλιος - Τουρίστες κρουαζιέρας «πλημμύρισαν» το Ηράκλειο

Ηράκλειο
Οκτώβριος σαν… Ιούλιος - Τουρίστες κρουαζιέρας «πλημμύρισαν» το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλοκαιρινό σκηνικό επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο

Οι πλατείες και οι δρόμοι του Ηρακλείου είναι πλημμυρισμένοι από κόσμο. Οι επισκέπτες κρουαζιέρας ακόμη και στα τέλη του Οκτώβρη δίνουν καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, με την αγορά να μοιάζει τόσο ζωντανή όσο και μήνες όπως ο Ιούλιος ή ο Αύγουστος. 

Ωστόσο έντονη είναι η κίνηση και από επισκέπτες εκτός κρουαζιέρας αφού πακέτα διακοπών για την Κρήτη έχουν κλειστεί ακόμη και για μήνες όπως ο Νοέμβρης.

Οι επισκέπτες με δεδομένο και τον καλό καιρό απολαμβάνουν τις διακοπές τους και η αγορά δείχνει να είναι ζωηρή, όχι όμως και στα ταμεία όπως τονίζουν αρκετοί καταστηματάρχες που εξηγούν ότι οι επισκέπτες δεν έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα, δίχως ωστόσο να λείπουν και εκείνοι που δεν παραλείπουν να πουν ότι οι επισκέπτες αυτής της περιόδου είναι καλύτεροι από εκείνους που κάνουν διακοπές στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η κρουαζιέρα ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει ακόμη σημαντική δυναμική για την πόλη, καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου υπολογίζεται όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΟΛΗ να φτάσουν 30 ακόμη πλοία, ενώ και οι εκτιμήσεις για το 2019 είναι επίσης ενθαρρυντικές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News