ΑΤΑΧΤΟΙ: Έκαναν σαν καινούριο το δωμάτιο ενός μικρού παιδιού

Ηράκλειο
ΑΤΑΧΤΟΙ: Έκαναν σαν καινούριο το δωμάτιο ενός μικρού παιδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε δεύτερη εθελοντική ανακαίνιση παιδικού δωματίου προχώρησαν οι ΑΤΑΧΤΟΙ

Πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ανακαίνιση παιδικού δωματίου, που έδωσε χαρά και ανακούφιση σε μία μονογονεϊκή οικογένεια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το εθελοντικό σωματείο «ΑΤΑΧΤΟΙ», η εν λόγω ανακαίνιση αποτέλεσε μία δύσκολη προσπάθεια, καθώς στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο χρονολογείται από το 1960, δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση όλα αυτά τα χρόνια.

«Το πριν και το μετά των φωτογραφιών είναι αυτό που μας γεμίζει με αισιοδοξία, καθώς όλο το Project έχει έμφαση στα παιδιά, διότι θεωρούμε ότι από τα παιδιά δεν πρέπει να στερούμε τα όνειρα και γιατί στα παιδιά υπάρχει ελπίδα.», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Το 75% των χρημάτων για την ανακαίνιση του συγκεντρώθηκε από τους κουμπαράδες που βρίσκονται σε επιχειρήσεις της πόλης μας, ενώ το άλλο 25% από την ομάδα της «Help Children In Greece» που για δεύτερη φορά εμπιστεύεται το Project του εθελοντικού σωματείου.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτή την ανακαίνιση "αθόρυβα" και στο τέλος να δείξουμε απλώς το αποτέλεσμα, ούτως ώστε να παρακινήσουμε τον κόσμο να στηρίξει περισσότερο τη συνέχεια. Ευελπιστούμε ο κόσμος να "αγκαλιάσει" και αυτή μας την προσπάθεια και να ανακαινιστούν ακόμη περισσότερα παιδικά δωμάτια.», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Το δωμάτιο όπως ήταν πριν την ανακοίνιση:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News