Ηράκλειο

Το πιο… νόστιμο αφιέρωμα Κρητικών προϊόντων στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Οι σταφίδες, το ξύδι, το πετιμέζι, οι χυμοί, τα παξιμάδια, τα άλευρα, τα αναψυκτικά και τα ανθρακούχα νερά, παίρνουν την σκυτάλη συνεχίζοντας το μεγάλο αφιέρωμα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στα Κρητικά προϊόντα! Το φεστιβάλ γεύσεων που κερδίζει τις καρδιές των Κρητικών, μια μεγάλη γιορτή των προϊόντων του τόπου και των Κρητικών παραγωγών.

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, συνεχίζουν «Με Υπερηφάνεια» να παρουσιάζουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο τους παραγωγούς της Κρήτης, τα παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και τις σύγχρονες συνταγές που με αγάπη και προσοχή έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν με αυτά οι Κρητικοί παραγωγοί.

Μετά τις επιτυχημένες παρουσιάσεις των Κρητικών τυριών, σειρά έχουν οι σταφίδες, το ξύδι, το πετιμέζι, οι χυμοί, τα παξιμάδια, τα άλευρα, τα αναψυκτικά και τα ανθρακούχα νερά, με τις παρουσιάσεις να έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις σε Χανιά και Ρέθυμνο. Το αφιέρωμα συνεχίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε επιλεγμένα καταστήματα του Ηρακλείου μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, σε Μοίρες και Τυμπάκι την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, καθώς και στο Λασίθι, σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία, στις 26 και 27 Οκτωβρίου.

Ένα αφιέρωμα γεμάτο γεύσεις, αρώματα και μουσικές Κρήτης, με τους καταναλωτές να μπορούν να δοκιμάσουν, να ενημερωθούν και να επωφεληθούν από τις πολλές προσφορές, αλλά και να γίνουν κομμάτι αυτής της ιδιαίτερης γιορτής της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι το μεγάλο αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια» – το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου και συμπεριλαμβάνει την σταδιακή παρουσίαση όλων των κατηγοριών Κρητικών προϊόντων – έρχεται να προστεθεί στις δράσεις και τις ενέργειες υποστήριξης και τόνωσης της Κρητικής οικονομίας από την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., μια σχέση που μετράει ήδη 40 χρόνια εμπιστοσύνης και υπερηφάνειας! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι στα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 κωδικοί Κρητικών προϊόντων – τα περισσότερα από κάθε άλλη αλυσίδα – που προέρχονται από 400 τοπικούς παραγωγούς!

Περισσότερα για το μεγάλο αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια»

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα γεμάτο γεύσεις και αρώματα της Κρήτης, αλλά και την ανεξίτηλη σφραγίδα των Κρητικών παραγωγών, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα προϊόντα της Κρήτης και ξεκίνησαν με υπερηφάνεια, μια μεγάλη γιορτή για τα κρητικά προϊόντα!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Χαλκιαδάκης:

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι, πρώτα απ’ όλα για τον τόπο μας! Για τους ανθρώπους του, που αγαπάνε τη γη και την αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο για να παράγουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στα ράφια όλου του κόσμου.

Είμαστε υπερήφανοι που μας τιμάνε με την παρουσία τους εδώ και 40 χρόνια οι παραγωγοί της Κρήτης και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Κι εμείς το ανταποδίδουμε, στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και φέρνουμε τα προϊόντα τους μπροστά, τόσο εντός, όσο και εκτός Κρήτης. Η χαρά άλλωστε να συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 400 Κρητικούς παραγωγούς και να διαθέτουμε στα ράφια μας περισσότερα από 2.500 κρητικά προϊόντα, μας γεμίζει ικανοποίηση!

Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης όμως, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και για όλους εσάς που αγκαλιάσατε την Κρητική παραγωγή, καταφέρνοντας να εκπροσωπεί σχεδόν το 25% των συνολικών μας πωλήσεων. Και με αυτό τον τρόπο στηρίζεται αποτελεσματικά η αλυσίδα της τοπικής οικονομίας, μέρος της οποίας είμαστε όλοι, πελάτες, προμηθευτές, παραγωγοί, εργαζόμενοι.

Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι που καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας απαιτήσεις για περισσότερα Κρητικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Και το ανταποδίδουμε!

Ξεκινήσαμε την μεγάλη γιορτή – αφιέρωμα στα Κρητικά προϊόντα, με γευστικές δοκιμές, ξεχωριστή σήμανση και προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, σε συνεργασία με τους ίδιους τους παραγωγούς, έως το τέλος του 2018. Μια γιορτή που αγκαλιάζει την Κρήτη απ’ άκρη σ’ άκρη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Μοίρες, Τυμπάκι, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία), έχει στο επίκεντρό της εσάς και φέρνει τα Κρητικά καλούδια σε κάθε σπίτι, στις καλύτερες τιμές.

Περισσότερα για το μεγάλο αφιέρωμα της εταιρείας Χαλκιαδάκης στα προϊόντα της Κρήτης, μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia

Σχόλια