«Φωτιές» άναψαν τα σκουριασμένα κοντέινερ στο Βενιζέλειο - Σκληρή απάντηση

Ηράκλειο
«Φωτιές» άναψαν τα σκουριασμένα κοντέινερ στο Βενιζέλειο - Σκληρή απάντηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σκληρή απάντηση της Περιφέρειας Αττικής στο Βενιζέλειο

Σε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των εργαζομένων του Βενιζελείου και του Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών τείνει να εξελιχθεί η προσφορά 5 οικίσκων από την Περιφέρεια Αττικής για να φιλοξενηθούν υπηρεσίες και εργαζόμενοι του νοσοκομείου που έμειναν «άστεγοι» μετά τη φωτιά στο Πανεπιστήμιο.

Μετά τις καταγγελίες του προέδρου των Εργαζομένων του Βενιζελείου ότι τα κοντέινερ είναι σε «μαύρο χάλι, σκουριασμένα και μεταχειρισμένα» ήρθε η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Χρήστου Καπάταη σύμφωνα με τον οποία η συμπεριφορά αποτελεί «ύβρη προς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που προσφέρουν υλικά από το υστέρημά τους όπως επίσης απαξίωση και προσβολή της εργασίας των εκατοντάδων εθελοντών μας».

Κάνει μάλιστα λόγο «δήθεν κακή κατάσταση των οικίσκων».

Αναλυτικά ο κ.Καπάταης τονίζει:

Σε "μαύρο χάλι"

Νωρίτερα ο κ.Χονδρζουμάκης σημείωσε : «Φανταστείτε πως αισθάνθηκαν που θα πρέπει να εργαστούν μέσα σε αυτούς τους χώρους. Οι 5 οικίσκοι που έφτασαν χθες από την Περιφέρεια Αττικής, ήταν σε μαύρο χάλι. Μάλλον τους είχαν διαθέσει σε μετανάστες, πάντως ήταν σίγουρα σκουριασμένοι και χρησιμοποιημένοι. Δεν ξέρουμε καν πώς να τους συναρμολογήσουμε καθώς ήταν σε κομμάτια. Δεν γνωρίζουμε ούτε πόσο θα χρειαστεί η τεχνική υπηρεσία για να στηθούν οι οικίσκοι, να μπει εξοπλισμός, κλιματισμός και αποχετεύσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News