Στο Ηράκλειο αναμένεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο αναμένεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρχεται ως κεντρικός ομιλητής ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, ως κεντρικός ομιλητής στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας. Το συνέδριο έχει θέμα την “Ψηφιοποίηση: Το αύριο της ευρωπαϊκής Γεωργίας” και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο “Candia Maris” στην Αμμουδάρα. Ο κ. Μητσοτάκης έχει κληθεί ως κεντρικός ομιλητής.

Με βάση το πρόγραμμα του συνεδρίου, οι κεντρικές ομιλίες θα διεξαχθούν από τις 3:30 το απόγευμα ως και τις 4:30. Συνεπώς σε αυτό διάστημα αναμένεται να μιλήσει ο κ. Μητσοτάκης. Το πρόγραμμα προβλέπει προσέλευση και εγγραφές, στις 9:30 το πρωί καλωσόρισμα και χαιρετισμούς και στις 10:30 την πρώτη θεματική ενότητα για “Ευκαιρίες για τον ευρωπαϊκό και τον εθνικό πρωτογενή τομέα μέσω της ψηφιοποίησης και τον ρόλο της ΚΑΠ μετά το 2020”.

Η 2η θεματική ενότητα θα διεξαχθεί στις 12:30 μ.μ. με ομιλία που θα έχει θέμα το “Σχέδιο ανασυγκρότησης του εθνικού πρωτογενούς τομέα με όρους μέλλοντος” και θα ακολουθήσουν οι κεντρικές ομιλίες. Το συνέδριο θα κλείσει με την 3η θεματική ενότητα με ομιλία που θα έχει θέμα “Χρηματοδοτικά προγράμματα της Ε.Ε.: Εργαλεία για τη γεωργία του αύριο”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News