Σε «μαύρο χάλι» και σκουριασμένα τα κοντέινερ που έφτασαν στο Βενιζέλειο

Ηράκλειο
Σε «μαύρο χάλι» και σκουριασμένα τα κοντέινερ που έφτασαν στο Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίμεναν εναγωνίως τα κοντέινερ αλλά έφεραν σκουριασμένα!

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με τις υπηρεσίες του Βενιζελείου που έμειναν «άστεγες» μετά την πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου στεγάζονταν. Τη στιγμή που αναμένονταν εναγωνίως τα κοντέινερ για να φιλοξενηθούν στους χώρους τους εργαζόμενοι και υπηρεσίες, όταν έφτασαν οι οικίσκοι στο Ηράκλειο όλοι «έτριβαν τα μάτια τους».

Οι οικίσκοι που έφτασαν στην Κρήτη μόνο για να εξυπηρετήσουν δεν χρησιμεύουν, αφού είναι παλαιοί και σκουριασμένοι!

Οικίσκοι σε «μαύρο χάλι»

Συγκεκριμένα όπως σημειώνει με απογοήτευση στο neakriti.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Βενιζελείου Γιώργος Χονδροζουμάκης: «αυτό που σχολίασαν οι εργαζόμενοι είναι “τι είμαστε, νομάδες;” Φανταστείτε πως αισθάνθηκαν που θα πρέπει να εργαστούν μέσα σε αυτούς τους χώρους. Οι 5 οικίσκοι που έφτασαν χθες από την Περιφέρεια Αττικής, ήταν σε μαύρο χάλι. Μάλλον τους είχαν διαθέσει σε μετανάστες, πάντως ήταν σίγουρα σκουριασμένοι και χρησιμοποιημένοι. Δεν ξέρουμε καν πώς να τους συναρμολογήσουμε καθώς ήταν σε κομμάτια. Δεν γνωρίζουμε ούτε πόσο θα χρειαστεί η τεχνική υπηρεσία για να στηθούν οι οικίσκοι, να μπει εξοπλισμός, κλιματισμός και αποχετεύσεις».

«Πράσινο» φως από την Πρυτανεία

Η πρώτη εικόνα που αντίκρισαν οι εργαζόμενοι- οι οποίοι τώρα φιλοξενούνται στους διαδρόμους και τις κλινικές του νοσοκομείου- ήταν απογοητευτική καθώς αισθάνονται άνθρωποι «δεύτερης κατηγορίας». Η δεύτερη ακόμη πιο απογοητευτική καθώς συνειδητοποίησαν ότι ο χρόνος πιέζει και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News