default-image

Επαφές με πολίτες ξεκινά από το Ηράκλειο ο Νίκος Κοτζιάς

Ηράκλειο
Επαφές με πολίτες ξεκινά από το Ηράκλειο ο Νίκος Κοτζιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαφές του Υπουργού Εξωτερικών με τους πολίτες

Αυτή τη φορά, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δεν αρκείται μόνο στη θεσμική του ιδιότητα, αλλά και ως επικεφαλής της πολιτικής Κίνησης Ιδεών και Δράσης “Πράττω”, που εκφράζεται εντός του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται για μια ομιλία εφ’ όλης της ύλης στο Ηράκλειο, την προσεχή Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας από την Κρήτη και το Ηράκλειο, όπου θυμίζουμε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι και βουλευτής Ηρακλείου, ουσιαστικά ανοίγει έναν κύκλο ομιλιών-συζητήσεων ανά την Ελλάδα, με άξονα τη συμφωνία των Πρεσπών, και όχι μόνο.

Αυτού του είδους η επαφή του Έλληνα ΥΠ.ΕΞ. απευθείας με τους πολίτες ξεκινάει από το Ηράκλειο, με στόχο όμως να απλωθεί σε όλη τη χώρα και συνάμα να εμφανίσει και την Κίνηση “Πράττω” με τις δικές της δυνατότητες και πρόσωπα, ως μια τάση που πλέον θα διαδραματίσει ρόλο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και της καθημερινότητας, ανά περιφέρεια στη χώρα.

Οι άνθρωποι του “Πράττω” πάντως στο Ηράκλειο υποστηρίζουν ότι η ομιλία του Έλληνα υπουργός Εξωτερικών την ερχόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο θα είναι βαρυσήμαντη, ικανή, όπως λένε, να προκαλέσει πολιτικό σεισμό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, δε θα περιοριστεί δε μόνο στη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα εκταθεί από τις συνομιλίες με την Αλβανία, μέχρι τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό. Ως φαίνεται, λοιπόν, το Ηράκλειο την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εντός και εκτός Ελλάδας, πάνω στα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής μας πολιτικής, με όλη την ατζέντα των εθνικών θεμάτων.

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News