Στο εδώλιο οι «4» για τον άγριο ξυλοδαρμό των δύο αδερφών στη Μεσαρά

Ηράκλειο
Στο εδώλιο οι «4» για τον άγριο ξυλοδαρμό των δύο αδερφών στη Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη από την Έδρα για τις 30 Οκτωβρίου - Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου

Στις δικαστικές αίθουσες αναβίωσε σήμερα η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού που είχαν υποστεί δύο αδέρφια, τον Μάρτιο του 2013, στην ευρύτερη περιοχή του Καλαμακίου, στη Μεσαρά.

Οι δύο αδερφοί είχαν δεχτεί άγρια επίθεση από τέσσερα άτομα, με αφορμή παλαιότερο συμβάν ζωοκλοπής και ζωοκτονίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τέσσερις δράστες -συγγενείς μεταξύ τους- είχαν στήσει ενέδρα στα δύο αδέρφια, τα οποία βρίσκονταν καθ’ οδόν προς το χωριό τους.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια τα αδέρφια, κρατώντας κατσούνες, τραυματίζοντας βαριά το έναν εξ' αυτών.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Ωστόσο, η δίκη διακόπηκε από την Έδρα για τις 30 Οκτωβρίου.

Ας σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε ότι τα αστυνομικά μέτρα για τη δίκη που επρόκειτο να γίνει σήμερα, ήταν ιδιαίτερα αυστηρά, καθώς φαίνεται ότι το κλίμα μεταξύ των δύο αντίδικων πλευρών είναι τεταμένο παρά το ότι από το επίμαχο συμβάν έχουν περάσει αρκετά χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News