default-image

Απεβίωσε ο άνδρας που παρασύρθηκε από δίκυκλο

Ηράκλειο
Απεβίωσε ο άνδρας που παρασύρθηκε από δίκυκλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε δυστύχημα κατέληξε το τροχαίο ατύχημα πεζού με δίκυκλο

Σε δυστύχημα κατέληξε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα δίκυκλο παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο του ατυχήματος, το οποίο συνέβη στη συμβολή των οδών Θερίσου και Μίνωος, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άνδρα ηλικίας 85 ετών.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημέρευε και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Για πάνω από ένα 24ωρο, τόσο ο ίδιος, όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως – δυστυχώς – σήμερα το πρωί, ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.

Τραγική πτυχή της υπόθεσης δυστυχήματος αποτελεί το γεγονός ότι το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο και στέρησε τη ζωή του άνδρα, σημειώθηκε ελάχιστα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Αύριο, στις 2 το μεσημέρι, οι συγγενείς, οι φίλοι και η οικογένεια του άνδρα πρόκειται να του πουν το τελευταίο αντίο στον τόπο καταγωγής του, το Σμάρι Πεδιάδος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News