Από τέσσερις χώρες στο Ηράκλειο, μαθητές δημοτικού γνώρισαν τις ομορφιές της πόλης

Ηράκλειο
Από τέσσερις χώρες στο Ηράκλειο, μαθητές δημοτικού γνώρισαν τις ομορφιές της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο του Erasmus 2018, οι μαθητές έμαθαν πώς είναι να ζεις σε μια διαφορετική χώρα

Από την… παγωμένη Φινλανδία, την Τσεχία, τη Ρουμανία και την Κύπρο κατέφθασαν μαθητές και δάσκαλοι στο Δήμο Χερσονήσου στο πλαίσιο του προγράμματος «The Way People Live in Different Countries».

Έτσι λοιπόν, το Δημοτικό Σχολείο Ανάληψης υποδέχτηκε με χαρά τους 8 δασκάλους και τους 10 μαθητές οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από Έλληνες δασκάλους, αλλά και οικογένειες μαθητών του σχολείου.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Αλμπαντάκης, «σκοπός αυτού του προγράμματος ήταν οι καλεσμένοι μας να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής μας και το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Δημοτικό σχολείο Λιμένα Χερσονήσου, τον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, το ιστορικό κέντρο Ηρακλείου, το Δημαρχείο Χερσονήσου, το Ενυδρείο Κρήτης, το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και τον Ιερό Ναό Ανάληψης Χερσονήσου.

Οι φιλοξενούμενοί μας έμειναν κατενθουσιασμένοι με τον τόπο μας, τις συνήθειές μας αλλά και τη φιλοξενία που τους προσφέραμε και υποσχέθηκαν να μεταφέρουν στις χώρες τους όλα όσα έζησαν στην πατρίδα μας αυτή την εβδομάδα.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News