default-image

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο Γιόφυρο με το... καλημέρα

Κρήτη
Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο Γιόφυρο με το... καλημέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουρές και νεύρα, συνέθεταν ένα ακόμη τραγελαφικό σκηνικό στον πολύπαθο κόμβο

Δύσκολη μέρα από άποψης κυκλοφορίας, ξημέρωσε για το Ηράκλειο. Και αυτό γιατί σύμφωνα με αναγνώστες του neakriti.gr, πρώτη μέρα της εβδομάδας και ο Γιόφυρος «φράκαρε».

Αυτή ακριβώς ήταν η περιγραφή αναγνώστη που παρέμεινε με το αυτοκίνητο του για αρκετή ώρα καθηλωμένος στο σημείο και συγκεκριμένα στον πολύπαθο κόμβο του Γιοφύρου.

Τι και αν λειτουργούσαν τα φανάρια. Το κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα διήρκησε αρκετή ώρα και όπως ήταν φυσικό, ουρές, εκνευρισμός, φωνές και κορναρίσματα βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο.

Με ότι αυτό σημαίνει για τους εργαζόμενους οδηγούς και δη εκείνους που έπρεπε να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Ενώ ακόμη και ασθενοφόρα που έτυχε να περνούν από το σημείο, εγκλωβίστηκαν στην περιοχή.

Το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στη συγκεκριμένη περιοχή, τις περισσότερες μέρες και ώρες είναι δεδομένο και γνωστό όλα αυτά τα χρόνια και οι οδηγοί που περνάνε από εκεί κυρίως ώρες αιχμής, ας έχουν κατά νου εξαρχής ότι πρέπει να διαθέτουν σίγουρα υπομονή και επιμονή, για να αποφύγουν οι ίδιοι το…  έμφραγμα.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News