Ηράκλειο

Υποψηφιότητα έκπληξη στην Περιφέρεια προανήγγειλε ο Λ.Αυγενάκης

H προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια

Για μια υποψηφιότητα έκπληξη με δυναμική και χαρακτηριστικά που θα προσδίδουν αέρα νίκης στη διεκδίκηση της περιφέρειας Κρήτης έκανε λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης.

O ίδιος επέλεξε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του κόμματος για τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου οποίος ωστόσο φαίνεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Oι εσωκομματικές διαδικασίες στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την επιλογή υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές προκαλούν ισχυρούς τριγμούς στη Λότζια.

Η παράταξη του Βασίλη Λαμπρινού που υποστηρίχθηκε στις προηγούμενες εκλογές, κρίθηκε με αρνητικό πρόσημο από την επιτροπή αξιολόγησης της ΝΟΔΕ η οποία απέσυρε την εμπιστοσύνη της με το Λευτέρη Αυγενάκη να παραμένει αιχμηρός στην κριτική του κάνοντας λόγο για ανυπαρξία λόγων και έργων από την παράταξη Λαμπρινού.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Ηρακλείου απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο Λευτέρη Αυγενάκη χαρακτηρίζοντας προϊόν εσωκομματικής κατανάλωσης την αξιολόγηση της ΝΟΔΕ.

Το ερώτημα παραμένει ωστόσο για τη στάση των στελεχών της παράταξης λαμπρύνουν τα οποία προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά στο Δήμο Ηρακλείου τόσο για την προσωπική τους απόδοση όσο και για τη στάση που θα τηρήσουν ενόψει των εκλογών.

 

Σχόλια