Ηράκλειο

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ απαντά στη «Δύναμη Πολιτών»

Σωρεία ανακοινώσεων: Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης απαντά στη «Δύναμη Πολιτών», με φόντο τα αυτοδιοίκητικά

Τη δική του απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση της «Δύναμης Πολιτών» και συγκεκριμένα των «γαλάζιων» στελεχών που την υπογράφουν, έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κ. Βαγγέλης Καρκανάκης.

Ο κ. Καρκανάκης, με μία λακωνική – αν μη τι άλλο – ανακοίνωσή του, τόνισε ότι από την πλευρά της η ΝΟΔΕ δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια ερήμην της Κεντρικής Διοίκησης τη Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, απεύθυνε δημόσιο κάλεσμα στα αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ στο Ηράκλειο στη διαδικασία αναζήτησης υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι την… επίμαχη ανακοίνωση της «Δύναμης Πολιτών» - στην οποία και απαντάει ο κ. Καρκανάκης - υπογράφουν τα «γαλάζια» μέλη της δημοτικής παράταξης, κκ. Αγγελάκης, Αναστασάκης, Βουρεξάκης, Καπετανάκης, Καραντινός, Κεφαλογιάννης, Ξυλούρης, Πασπάτης και Παττακός.

Η ανακοίνωση του κ. Καρκανάκη:

«Σχετικά με την ανακοίνωση μελών της Νέας Δημοκρατίας και στελεχών της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου:

Καμία βιασύνη, καμία απόφαση, καμία ενέργεια ερήμην της κεντρικής διοίκησης του κόμματός μας.

Ευπρόσδεκτα τα αυτοδιοικητικά μας στελέχη στις διαδικασίες αναζήτησης υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου.

Βαγγέλης Καρκανάκης»

Σωρεία ανακοινώσεων

Η μία ανακοίνωση διαδέχεται την άλλη μεταξύ ΝΟΔΕ Ηρακλείου και Δήμου…

Όλα ξεκίνησαν με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, η οποία απέρριπτε τη στήριξη στο πρόσωπο του – νυν Δημάρχου Ηρακλείου – κ. Λαμπρινού, ως υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου.

Μάλιστα, η εν λόγω απόφαση ήταν και το πόρισμα της Επιτροπής Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Το παραπάνω πυροδότησε την αντίδραση της «γαλάζιας» «πτέρυγας» της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών», μέσα από μία ανακοίνωση – απάντηση στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση, στελέχη της δημοτικής παράταξης και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ανέφεραν – μεταξύ άλλων – ότι εξακολουθούν να στηρίζουν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όμως ταυτόχρονα, εξέφρασαν τη στήριξή τους στο Λαμπρινό για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας.

Έτσι, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της παραπάνω ανακοίνωσης, ο ίδιος ο Πρόεδρος τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κ. Καρκανάκης, προέβη σε μία ακόμη ανακοίνωση, επιθυμώντας – όπως όλα δείχνουν - να ηρεμήσει τα οξυμένα πνεύματα και να συντελέσει στην εξεύρεση μίας λύσης που θα είναι αποδεκτή από ολόκληρο το «γαλάζιο στρατόπεδο» του Ηρακλείου.

 

Σχόλια