Τροχαίο με καραμπόλα τριών οχημάτων στον ΒΟΑΚ

Ηράκλειο
Τροχαίο με καραμπόλα τριών οχημάτων στον ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καραμπόλα τριών οχημάτων αργά το βράδυ στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο τμήμα του δρόμου από Φόδελε προς Ηράκλειο

Τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ η σύγκρουση ήταν τέτοια που το ένα από τα τρία ανετράπη. Και τα τρία έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, ωστόσο, ευτυχώς από θαύμα δεν είχαμε θύματα.

Η καραμπόλα των οχημάτων έλαβε χώρα αργά το βράδυ στο ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο τμήμα της εθνικής από Φόδελε προς Ηράκλειο, στις γνωστές «φονικές» στροφές, λίγο πριν την Αγία Πελαγία.

Οι κάτοικοι της περιοχές είναι πυρ και μανία, που με μία φθινοπωρινή μπόρα είδαν και πάλι ανθρώπινες ζωές να παίζονται κορώνα γράμματα σε ένα σημείο… αιματοβαμμένο.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον φονικά σημεία του ΒΟΑΚ και γι’ αυτό κατ’ εξαίρεση έχει δρομολογηθεί από την Περιφέρεια η παρέμβαση έστω και αποσπασματικά για να μετριάσουν τον κίνδυνο και να βάλουν φρένο στα αλλεπάλληλα τροχαία στο σημείο.

Παρόλα αυτά το γεγονός πως ένας ακόμη χειμώνας είναι προ των πυλών και στο σημείο δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εργασία βελτίωσης, οδηγεί σε έκρηξη οργής με τους κατοίκους, για μία ακόμη φορά να αυτοχαρακτηρίζονται ως... επίδοξα θύματα του ΒΟΑΚ και να ζητούν από τους αρμόδιους να δράσουν δίχως άλλη καθυστέρηση. 

Υπενθυμίζεται πως η οικογενειακή τραγωδία πέρυσι τον Ιανουάριο είχε σημειωθεί στο επίμαχο σημείο, όταν μέσα από τροχαίο έχασε τη ζωή της μία νεαρή κοπέλα, η μητέρα της και ο αρραβωνιαστικός της, είχε πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News