Ηράκλειο

Στη φυλακή ο δολοφόνος της Μαρίνας - «Φονιά έφαγες το κορίτσι»

Αποδοκίμασαν το δράστη του φονικού λίγο πάρει το δρόμο για τη φυλακή

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη που τη σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές στα Δειλινά.

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον συνόδευαν, μια φίλη του θύματος αποδοκίμασε το δράστη του στυγερού εγκλήματος φωνάζοντάς του: «φονιά έφαγες το κορίτσι, θα το πληρώσεις».

Νωρίτερα ο 60χρονος δράστης απολογήθηκε και σύμφωνα με το δικηγόρο που ορίστηκε αυτεπάγγελτα δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ υποστήριξε ότι ήταν θολωμένος τη στιγμή της δολοφονίας. Το μόνο που θυμάται είναι ότι μπήκε στην επιχείρηση της 60χρονης με ένα μαχαίρι.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη αλλά όπως χαρακτηριστικά δεν έχει νόημα πλέον. Μάλιστα επισήμανε ότι οι σχέσεις με τα ανίψια του ήταν καλές, αλλά αυτό που οδήγησε στην αντιπαράθεση με την 53χρονη ήταν ότι ήθελαν να τον διώξουν από το σπίτι.Ο 60χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ενώ εμφανίστηκε σιδεροδέσμιος και καταβεβλημένος.

Το άγριο έγκλημα

Ο 60χρονος άνδρας μετέβη την Τετάρτη στην καφετέρια που διατηρούσε η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στη συνοικία των Δειλινών και την έσφαξε με πολλαπλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το υλικό που έχει συλλεχθεί από κάμερα ασφαλείας ο 60χρονος μπήκε στην καφετέρια και άρχισε να μαχαιρώνει την πρώην νύφη του σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι πάλεψε, καθώς προσπάθησε να αντισταθεί στην αδόκητη φονική επίθεση που δεχόταν, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Ο 60χρονος τράπηκε σε φυγή, έβγαλε τα ματωμένα ρούχα και παραδόθηκε στην αστυνομία. 

 

 

 

Σχόλια