Ενδιάμεσες εκπτώσεις - Τι θα γίνει στο Ηράκλειο;

Ηράκλειο
Ενδιάμεσες εκπτώσεις - Τι θα γίνει στο Ηράκλειο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα στο Ηράκλειο όλες τις Κυριακές του Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος.

Επίσης, εμφανίζεται σταθερός στο ζήτημα των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Ενώ σε όλη τη χώρα σχεδόν οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι πραγματοποιούν ενδιάμεσες εκπτώσεις το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, στο Ηράκλειο υπάρχει διαφορετικός προγραμματισμός.

Σύμφωνα με αυτόν, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις πραγματοποιούνται στις αρχές Σεπτεμβρίου. Έτσι, σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, δεν τίθεται θέμα ενδιάμεσων εκπτώσεων τον Νοέμβριο.

«Τα καταστήματα της πόλης μας έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα της νέας σεζόν κι οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία και συμφέρουσες τιμές» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΕΣΗ.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι την τελευταία Παρασκευή του επόμενου μήνα, δηλαδή στις 23 Νοεμβρίου, τα καταστήματα θα έχουν μεγάλες εκπτώσεις στο πλαίσιο της «Black Friday», όπου οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές όσα είδη θεωρούν απαραίτητα για τους ίδιους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις καθιερώθηκαν βάση του νόμου 4446/2016 ο οποίος αναφέρει ότι, εκτός από την περίοδο του καλοκαιριού και του χειμώνα, υπάρχουν ακόμη δυο ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι κάθε έτος, την άνοιξη (μέσα στο Μάιο) και το φθινόπωρο (μέσα στο Νοέμβριο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News