Κατέρρευσαν τα παιδιά της αδικοχαμένης Μαρίνας – Τι έζησε πρόσωπο "κοντά" στην οικογένεια

Κρήτη
Κατέρρευσαν τα παιδιά της αδικοχαμένης Μαρίνας – Τι έζησε πρόσωπο "κοντά" στην οικογένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 53χρονη γυναίκα

Έφυγε στα 53 της χρόνια έπειτα από θανάσιμες μαχαιριές που δέχτηκε από τον πρώην κουνιάδο της, αφήνοντας ορφανά τα 4 παιδιά της. Ο λόγος για την 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη , που αύριο η οικογένεια της, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο .

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το πρωί στον Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, σε κλίμα οδύνης και πένθους και με τους δικούς της ανθρώπους να αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που βιώνει τις τελευταίες ώρες η οικογένεια και κυρίως τα παιδιά της.

Κωνσταντίνα Παγάνη σε Πόπη Βαρθολόμου: Μου την κατακρεούργησαν 

Ένας από τους πιο στενούς ανθρώπους της οικογένειας και επιστήθια φίλη της Κωνσταντίνας Παγάνη, κόρη της νεκρής γυναίκας, είναι  η κ.Πόπη Βαρθολόμου, η οποία και αποκαλύπτει στο neakriti.gr τις τραγικές στιγμές της οικογένειας μετά τον ξαφνικό και άδικο χαμό της 53χρονης γυναίκας. 

"Πήγα στο σπίτι και όλοι,οι δικοί της άνθρωποι όπως ήταν φυσικό, είχαν καταρρεύσει… Μόνο η Κωνσταντίνα μπορούσε να σταθεί στα πόδια της ,όσο αυτό ήταν εφικτό. Μόλις με είδε έπεσε στην αγκαλιά μου και μου είπε : Μου την κατακρεούργησαν» και ξέσπασε σε λυγμούς…"

Η Πόπη Βαρθολόμου που αποτελεί και manager της Κωνσταντίνας αναφέρεται όμως και σε μία στην τραγική σύμπτωση γύρω από την στυγερή δολοφονία.

"Η Κωνσταντίνα, εκτός του ότι είχε διαπρέψει σε καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017, είχε διακριθεί και στο Miss Beauty Ambassador Fore Crete και Miss Beauty Fore Crete(- "Μις Πρέσβειρα Κρητικής Ομορφιάς για ένα σκοπό"). Και οι δύο διαγωνισμοί, στόχο είχαν την αφύπνιση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση των γυναικών. Η Κωνσταντίνα μου κατάφερε και πήρε τον τίτλο των συγκεκριμένων καλλιστείων που διοργανώνω εγώ αλλά σήμερα φαίνεται να το «πλήρωσε» με τον χειρότερο τρόπο."

Μάλιστα η Πόπη Βαρθολόμου στη σελίδα της στο Facebook αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο την μητέρα της φίλης της Κωνσταντίνας.

«Το κοριτσάκι μου....Δεν υπάρχουν λόγια....Κάλο ταξίδι....

Πέρυσι στάθηκες στο ύψος σου...και γύρισες με ένα τίτλο...ομορφιάς για καλό σκοπό...Για να ενημερωθεί ο κόσμος, και πως να προστατευθεί από καταστάσεις ενδοοικογενειακής βίας....Τώρα γράφτηκε ένα τέλος ..από τα χειροτέρα που έχεις βιώσει ...Ο Θεός να σου δίνει δύναμη ...»

Κωνσταντίνα Παγάνη: Έτσι έχασα τη μητέρα μου από τα χέρια του θείου μου

Η μητέρα της εδώ και λίγες ώρες δεν είναι πια στην ζωή, έπεσε νεκρή από θανάσιμες μαχαιριές του ίδιου της του θείου.

Η Κωνσταντίνα Παγάνη, η Ηρακλειώτισσα καλλονή που έχει διαπρέψει σε καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017 μιλάει στο neakriti.gr αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει ότι έχασε το πιο λατρευτό της πρόσωπο τόσο άδικα και ξαφνικά από τη μία στιγμή στην άλλη.

«Με την μητέρα μου είχαμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, ώσπου ο δράστης την τραυμάτισε θανάσιμα στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσαμε τα ξημερώματα στα Δειλινά», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η Κωνσταντίνα και περιγράφοντας όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό και λίγες ώρες νωρίτερα αναφέρει: «Η μητέρα μου πήγαινε να ανοίξει το μαγαζί μας και εκεί ήταν ο θείος που την πλησίασε και την σκότωσε. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν προστριβές στην οικογένεια.

Άγριος καβγάς πριν το φονικό

Χθες το βράδυ υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς. Η αδερφή μου ζήτησε από το θείο να φύγει από το σπίτι. Με αυτήν την απόφαση ήταν σύμφωνη και η μητέρα μου. Όμως ο θείος φαίνεται να μην το δέχτηκε… με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν όλα όσα έγιναν. Με την μητέρα μου είχαν καλές τυπικές σχέσεις , μας λάτρευε όλους και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση.

Ο θείος αντιμετώπιζε προβλήματα…

Η νεαρή γυναίκα αναφέρεται και στην κατάσταση της υγείας του θείου της και φερόμενου δολοφόνου της μητέρας της.

Το τελευταίο διάστημα ο ίδιος δεν ήταν καλά φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έδειχνε όμως κάτι άσχημο», ενώ αναφορικά για τον λόγο για τον οποίο ο φερόμενος δράστης έμενε στο σπίτι της ανιψιάς του όλο αυτό το διάστημα ήταν λόγω οικονομικών προβλημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News