Χειροπέδες στον εμπρηστή του κομμωτηρίου

Ηράκλειο
Χειροπέδες στον εμπρηστή του κομμωτηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη σήμερα ο εμπρηστής του κομμωτηρίου, επιπλέον ο 36χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Σε βάρος ενός 36χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής σχηματίστηκε δικογραφία για την πρόκληση πυρκαγιάς σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 33χρονης (επί της οδού Πετρακογιώργη, στο Μασταμπά).

Κατόπιν εξιχνίασης της υπόθεσης του εμπρησμού από την αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 36χρονου, ο οποίος επιπλέον συνελήφθη σήμερα και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα ο 36χρονος τα ξημερώματα του Σαββάτου, προκάλεσε πυρκαγιά στην επιχείρηση της 33χρονης Ελληνίδας με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών σε αυτό.

Μετά από αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και την αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 36χρονος είχε διαπράξει τις παραπάνω πράξεις.

Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας κατόπιν έρευνας από αστυνομικούς στην οικία του, ο 36χρονος άνδρας έκρυβε, δύο πιστόλια τα οποία κατασχέθηκαν.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε, σήμερα (08.10.2018) σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου υπόθεση εμπρησμού σε επιχείρηση, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού.

Επιπλέον, ο 36χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, την 06.10.2018 τα ξημερώματα  άγνωστος δράστης, προκάλεσε πυρκαγιά σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 33χρονης ημεδαπής με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών σε αυτό.

Από την διενεργηθείσα εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 36χρονος είχε διαπράξει την παραπάνω πράξεις.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (08.10.2018) το πρωί στην οικία του, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News