Σπύρος Καλλέργης: Είμαστε αντίθετοι στη λογική των κομματαρχών

Ηράκλειο
Σπύρος Καλλέργης: Είμαστε αντίθετοι στη λογική των κομματαρχών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διέκοψε συνεργασία με δημοτική παράταξη

Τη διακοπή συνομιλιών με την επιτροπή της Δημοτικής παράταξης “Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου” ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης. Όπως τονίζει σε ανακοίνωση η "βασική μας αρχή είναι αντίθετη με την λογική των “παραγόντων”και των “κομματαρχών”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σπύρου Καλλέργη:

«Στις 26-9-2018 συναντηθήκαμε με 3 μελή επιτροπή που έχει συσταθεί από την αναφερόμενη Δημοτική παράταξη,με σκοπό την έναρξη συζητήσεων για ενδεχόμενη συνεργασία μας στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Από κοινού διαπιστώθηκε η ανάγκη για την αλλαγή της πορείας του Δήμου μας,με την ανάδειξη μιας νέας Δημοτικής Αρχής,που θα βασίζετε στη συλλογική προσπάθεια,τον ειλικρινή διάλογο και στις δημοκρατικές διαδικασίες.

Όμως έχουν περάσει δώδεκα ημέρες και δεν έχουμε καμία επαφή για τη συνέχιση των συζητήσεων πάνω σε θεματικές ενότητες,για ενδεχόμενη προγραμματική συμφωνία και συνεργασία.

Αντίθετα διαπιστώσαμε ότι,πριν ολοκληρωθούν οι συνομιλίες μας και πριν ληφθεί η όποια απόφαση,ένα μέλος της επιτροπής του διαλόγου της αναφερόμενης παράταξης,δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος με άλλη Δημοτική παράταξη,παραβιάζοντας τούς -απαράβατους για εμάς- κανόνες της συλλογικής προσπάθειας,του ειλικρινούς διαλόγου και των δημοκρατικών διαδικασιών.

Παρά τις εκκλήσεις μας προς τον επικεφαλής της ανωτέρω επιτροπής,δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη  για την αποκατάσταση του κύρους της επιτροπής και της συνέχισης του διαλόγου.

1) Η βασική μας αρχή είναι αντίθετη με την λογική των “παραγόντων”και των “κομματαρχών”,που αξιοποιούν για λογαριασμό τους τα κόμματα και τους μαζικούς φορείς.

2) Είναι μια πρακτική που τόσα δεινά έχει φορτώσει στους Δημότες μας και ήρθε η ώρα να αλλάξει.

Δηλώνουμε ότι:

Αποχωρούμε από τον διάλογο με την εν λόγω επιτροπή της Δημοτικής παράταξης “Ελεύθεροι Δημότες  Μαλεβιζίου”.

Τα στελέχη,τα μέλη και τούς φίλους της ανωτέρω Δημοτικής παράταξης,καθώς και όλους τους Δημότες να στηρίξουν την προσπάθειά μας,για ένα πραγματικά ελεύθερο και δημοκρατικό Μαλεβίζι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News