Δύο ανήλικοι πιάστηκαν για πλαστογραφία σε αεροδρόμια της Κρήτης

Χανιά
Δύο ανήλικοι πιάστηκαν για πλαστογραφία σε αεροδρόμια της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24 ενήλικοι αλλοδαποί συνελήφθησαν από την Αστυνομία μέσα σε μία εβδομάδα

Μεγάλη επιχείρηση στα αεροδρόμια «Νίκος Καζαντζάκης» και «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στήθηκε από τους αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων και κατάφεραν να πιάσουν 24 ενήλικες αλλοδαπούς, αλλά και δύο ανήλικους οι οποίοι έφεραν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, από τη Δευτέρα 1 έως την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 14 άντρες και οκτώ γυναίκες ηλικίας 21 έως 40 ετών και παράλληλα δύο ανήλικους.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, οι αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Δανίας, Βουλγαρίας, Βελγίου, Γερμανίας, Πορτογαλίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιράκ, Πακιστάν ,Φιλανδίας, Αυστρίας και Σουηδίας.

Στόχο είχαν να ταξιδέψουν από την Κρήτη στη Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία και την Αυστρία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 01.10.2018 έως και την 07.10.2018, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στο Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» συνολικά είκοσι τέσσερεις (24) αλλοδαποί και συγκεκριμένα 14 άνδρες και οκτώ γυναίκες ηλικίας από 21 έως 40 ετών και δύο ανήλικοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένων Ηρακλείου και Χανίων οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Δανίας, Βουλγαρίας, Βελγίου, Γερμανίας, Πορτογαλίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιράκ, Πακιστάν ,Φιλανδίας, Αυστρίας και Σουηδίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Αυστρία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News