Πανελλήνια αίσθηση από το video ντοκουμέντο του εμπρησμού στο κομμωτήριο

Κρήτη
Πανελλήνια αίσθηση από το video ντοκουμέντο του εμπρησμού στο κομμωτήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρεται από πλευράς οικογένειας για την έκρηξη στο κατάστημα.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το video ντοκουμέντο που έφερε στο φως το neakritit.gr. για το περιστατικό εμπρησμού που σημειώθηκε ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε κομμωτήριο του Ηρακλείου.

Μέσα από το video, που έπαιξε σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, αποτυπώνεται καρέ – καρέ η στιγμή του εμπρησμού, στο κομωτήριο στην οδό Πετρακογιώργη στα Μασταμπά με τον δράστη ή τους δράστες να τοποθετούν γκαζάκια έξω από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η οικογένεια που διατηρεί τη συγκεκριμένη επιχείρηση, μέλη της οποία πήγαν άμεσα στην αστυνομία και έδωσαν κατάθεση.

Ενώ όπως υπογράμμισε στο neakriti.gr , άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον, δεν τίθεται θέμα προσωπικών ή οικονομικών διαφορών πίσω από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα ο ίδιος υπογράμμισε ότι δεν είναι σε θέση να πει περισσότερα, αυτή τη στιγμή, αναμένοντας και εκείνος από την πλευρά του τα αποτελέσματα από τις έρευνες της αστυνομίας.

Το βίντεο ντοκουμέντο του neakriti.gr από την φωτιά στο κομμωτήριο

3.56 ξημερώματα Σαββάτου, άγνωστο άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τοποθετεί κουβάδες με εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το κομμωτήριο «abracatambra», επί της οδού Πετρακογιώργη, στο Μασταμπά και τρέπεται σε φυγή.

Δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος και σημειώνεται έκρηξη στο κομμωτήριο.

Αμέσως ειδοποιείται και σπεύδει η πυροσβεστική ενώ όπως είναι φυσικό εξαιτίας του ότι το κομμωτήριο είναι κατοικημένη περιοχή, υπήρξε αναστάτωση.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς το κομμωτήριο βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή και αναπόφευκτα τη στιγμή της έκρηξης, στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, υπήρξε αναστάτωση.

Σωτήρια αποδείχτηκε όμως η παρέμβαση της πυροσβεστικής που έσπευσε άμεσα και μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, αποτρέποντας τα χειρότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News