«Όσκαρ πολυτέλειας» στην «Super Strom Bατσινάς»

Ηράκλειο
«Όσκαρ πολυτέλειας» στην «Super Strom Bατσινάς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κρητική εταιρεία εδώ και 40 χρόνια προσφέρει την ευτυχία της προσιτής πολυτέλειας

Με μια λαμπερή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο “Out of the Blue Capsis Elite Resort” στην Αγία Πελαγία απονεμήθηκαν τα Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards 2018, τα οποία είναι γνωστά ως τα “Όσκαρ της πολυτέλειας”. Ανάμεσα στους νικητές των βραβείων που αναδεικνύουν την αριστεία μεταξύ brands και υπηρεσιών φιλοξενίας και lifestyle παγκοσμίως, η “Super Strom Βατσινάς”.

Η κρητική εταιρεία, που εδώ και 40 χρόνια προσφέρει σε ιδιώτες και επαγγελματίες την ευτυχία της προσιτής πολυτέλειας, βρέθηκε στην κορυφή ανάμεσα στους καλύτερους του είδους σε όλο τον κόσμο. Αναμφισβήτητα, η βράβευση της συγκεκριμένης εταιρείας είναι ένα σημαντικό γεγονός για την Κρήτη, καθώς έμμεσα προβάλλεται και η εξωστρέφεια της κρητικής επιχειρηματικότητας και πρωτοπορίας.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της κ. Ελένης Βατσινά, η οποία παρέλαβε το βραβείο της “Super Strom Βατσινάς” και μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό της “ΚΡΗΤΗ ΤV” είπε χαρακτηριστικά: «Πόσο πιο ευτυχισμένοι. Πόσο πιο χαρούμενοι θα μπορούσαμε να είμαστε απόψε και, όταν λέω είμαστε, εννοώ εγώ και οι συνιδρυτές της “Super Strom”, Μανόλης και Φανούρης Βατσινάς. Αλλά και οι συνεργάτες μας, δηλαδή η υπόλοιπη ομάδα της “Super Strom”, που χωρίς αυτούς το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα φτωχότερο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Οργανισμό που όχι μόνο μας τίμησε, μας διάλεξε, αλλά μας βράβευσε κιόλας».

(Ο Φανούρης και η Ελένη Βατσινά που παρέλαβε το βραβείο)

Στον τηλεοπτικό φακό της “ΚΡΗΤΗ ΤV” μίλησε και ο Θάνος Λιόντος, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής των “Seven Stars”. Ο κ. Λιόντος χαρακτήρισε τη “Super Strom Βατσινάς” ως ένα καλό παράδειγμα για τους νέους επιχειρηματίες και τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

«Για εμάς, στον Οργανισμό των 7 Αστέρων, η οικογένεια Βατσινά είναι το παράδειγμα, το όνειρο, η ελπίδα. Είναι μια οικογένεια που τα έχει καταφέρει. Έχει φτάσει στην κορυφή του κόσμου. Εμείς είμαστε εδώ. Τη βραβεύσαμε. Το βραβείο 7 Αστέρων της ανήκει δικαιωματικά. Τα έχει καταφέρει. Το έχει αποδείξει. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους τους νέους επιχειρηματίες, για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, και πραγματικά αυτό είναι το βραβείο των 7 Αστέρων που είναι να ψάξει να βρει και να συλλέξει μέσα από τους καλύτερους τον κορυφαίο και να το βραβεύσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πάντα στο πλευρό των Κρητικών»

Τον λόγο πήρε και ο Φανούρης Βατσινάς, ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευση της επιχείρησης να είναι πάντα στο πλευρό των Κρητικών, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τους συνεργάτες του για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

«1978-2018: 40 χρόνια η “Super Strom Βατσινάς” είναι στον κόσμο μαζί μας. Προγραμματίζουμε, οραματιζόμαστε και έρχονται επιτυχίες. Όπως και σήμερα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, ιδιαίτερα τον αδερφό μου, για την επιτυχία αυτή που είχαμε σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους».

Στην τελετή των βραβείων Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards 2018 παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τη “Super Strom Βατσινάς” ως μια σπουδαία εταιρεία.

«Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχω σε μια γιορτή που βραβεύεται η εταιρεία “Βατσινάς”. Πέρα από το γεγονός ότι είναι μια πολύ σπουδαία εταιρεία της Κρήτης, είναι φιλική και συγγενική μου, και γι’ αυτό είναι και μεγαλύτερη χαρά για μένα τον ίδιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News