default-image

«Ποιοι σκιάζονται τον Σφακιανάκη;»

Κρήτη
«Ποιοι σκιάζονται τον Σφακιανάκη;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι... πιέσεις που δέχτηκε ο άλλοτε επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων και των παράλληλων δράσεων για τα 50 χρόνια της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, παρόντων Οικουμενικού Πατριάρχη και προέδρου της Δημοκρατίας, υπήρξαν και πολλά κους-κους για τα πολιτικά και τα αυτοδιοικητικά.

Αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η προσέγγιση μιας ομάδας δημάρχων στον άλλοτε επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανόλη Σφακιανάκη. Κυρίως το ενδιαφέρον μέχρι μανίας για το τι θα πράξει με όσα σενάρια ακούγονται για την Περιφέρεια Κρήτης και το πρόσωπό του.

Ειδικά η πίεση που άσκησε δήμαρχος κορυφαίας πόλης του νησιού προς τον Σφακιανάκη ήταν αφόρητη, σε βαθμό που ο Μάνος να δώσει μια σιβυλλική απάντηση: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά είναι βέβαιο ότι τους επόμενους μήνες θα δω τι θα κάνω τελικά»...

Ο εν λόγω δήμαρχος δε φάνηκε να ικανοποιείται από την απάντηση, γεγονός που “πρόδωσε” το δικό του άγχος, όπως φαίνεται, να κινηθεί προς την Περιφέρεια ως υποψήφιος, έχοντας, όπως λένε οι πληροφορίες, και σχετικές επαφές σε ανώτερο επίπεδο ήδη με τη Ν.Δ. Αλλά και άλλοι αιρετοί ζητούσαν επίμονα από τον Μάνο Σφακιανάκη να τους δώσει ένα στίγμα... Τότε ήταν που γνωστός Χανιώτης αιρετός, βλέποντας το όλο κλίμα, ανέκραξε: «Τελικά ποιοι σκιάζονται τον Σφακιανάκη και θέλουν απαντήσεις για να καθαρίσουν το τοπίο;».

Α.Χ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News