default-image

«Πρωτοφανές και απαράδεκτο» περιστατικό ο ξυλοδαρμός ανηλίκου

Ηράκλειο
«Πρωτοφανές και απαράδεκτο» περιστατικό ο ξυλοδαρμός ανηλίκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως αντέδρασε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός ανήλικου σε ξενοδοχείο της Σταλίδας «πίσω» από τον οποίο φέρεται να βρίσκονται 3 άνδρες, μεταξύ των οποίων ο προϊστάμενος της μονάδας. Μετά το Εργατικό κέντρο Ηρακλείου και ο Παγκρήτιος Σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων μίλησε για πρωτοφανές και απαράδεκτο περιστατικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παγκρήτιου συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων που υπογράφει ο πρόεδρος Δημήτρης Κουμπαράκης και ο γραμματέας Αλέξανδρος Σωμαράς:

«Ο Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων, με αφορμή το πρόσφατο θλιβερό περιστατικό σε ξενοδοχείο του νομού Ηρακλείου, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας στο χώρο των ξενοδοχείων.

Η άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας δεν έχει καμία θέση στην καθημερινή αρμονική συνεργασία που επιδιώκουν να έχουν όλοι οι διευθυντές ξενοδοχείων με το υπαλληλικό προσωπικό τους.

Περιστατικά σαν το συγκεκριμένο, είναι μεμονωμένα, πρωτοφανή και απαράδεκτα για τα ξενοδοχειακά δεδομένα.

Οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων και της διεύθυνσης πρέπει να είναι άριστες, ώστε να επιτυγχάνεται πλήρως ο στόχος μας, που είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η εύρυθμη λειτουργεία των ξενοδοχείων.

Ο σύλλογος αναμένει το οριστικό πόρισμα από την διερεύνηση του θέματος από  τις αρχές και θα επανέλθει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News