Ηράκλειο

«Πρωτοφανές και απαράδεκτο» περιστατικό ο ξυλοδαρμός ανηλίκου

Πως αντέδρασε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός ανήλικου σε ξενοδοχείο της Σταλίδας «πίσω» από τον οποίο φέρεται να βρίσκονται 3 άνδρες, μεταξύ των οποίων ο προϊστάμενος της μονάδας. Μετά το Εργατικό κέντρο Ηρακλείου και ο Παγκρήτιος Σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων μίλησε για πρωτοφανές και απαράδεκτο περιστατικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παγκρήτιου συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων που υπογράφει ο πρόεδρος Δημήτρης Κουμπαράκης και ο γραμματέας Αλέξανδρος Σωμαράς:

«Ο Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων, με αφορμή το πρόσφατο θλιβερό περιστατικό σε ξενοδοχείο του νομού Ηρακλείου, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας στο χώρο των ξενοδοχείων.

Η άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας δεν έχει καμία θέση στην καθημερινή αρμονική συνεργασία που επιδιώκουν να έχουν όλοι οι διευθυντές ξενοδοχείων με το υπαλληλικό προσωπικό τους.

Περιστατικά σαν το συγκεκριμένο, είναι μεμονωμένα, πρωτοφανή και απαράδεκτα για τα ξενοδοχειακά δεδομένα.

Οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων και της διεύθυνσης πρέπει να είναι άριστες, ώστε να επιτυγχάνεται πλήρως ο στόχος μας, που είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η εύρυθμη λειτουργεία των ξενοδοχείων.

Ο σύλλογος αναμένει το οριστικό πόρισμα από την διερεύνηση του θέματος από  τις αρχές και θα επανέλθει».

Τι είπε ο προϊστάμενος υποδοχής

Υπενθυμίζεται ότι στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

«Ο εντολέας μου είναι εξαιρετικά στεναχωρημένος για ένα γεγονός που ήταν έξω από τις προθέσεις του και λυπάται ειλικρινά για αυτό που συνέβη στον νεαρό 17χρονο», ανέφερε αρχικά ο κ. Βέρρας, ο οποίος, ωστόσο, συμπλήρωσε ότι ο 17χρονος γνωρίζει «ότι αυτό που του συνέβη δεν είναι αυτό που ήθελε ο 35χρονος». «Είναι αλήθεια ότι ένα απλό συμβάν έχει πάρει ανεξήγητα τεράστιες διαστάσεις. Ο 17χρονος δεν ήταν εργαζόμενος στο ξενοδοχείο, αφού ήταν απολυμένος προ τριημέρου από το συμβάν. Αυτό που έγινε δε συνέβη, δηλαδή, στο πλαίσιο εργασιακής σχέσης», τόνισε ο κ. Βέρρας.

Σχόλια