Ηράκλειο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης οδεύει για Μοίρες & θα συναντήσει τους νέους

Μία ακόμα συνάντηση με τη νεολαία πραγματοποιεί ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας

Η ΝΔ θέλει τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας!

Το άνοιγμα στους νέους και η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά αποδεικνύεται με πράξεις. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γραμματέας της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης πραγματοποιεί μία ακόμη συνάντηση με νέους στο νομό Ηρακλείου, την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, στις 5:00μ.μ., στις Μοίρες, στο Café Σκαραβαίος (Πλ. Ομονοίας).

Με συνέπεια και διάρκεια ο Γραμματέας του Κόμματος συνεχίζει, σε εβδομαδιαία βάση, το πρόγραμμα επισκέψεων και στοχευμένων δράσεων σε όλο το νομό Ηρακλείου. Κάτι το οποίο συμβαίνει σε όλη την επικράτεια από τον ίδιο τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και από τα κεντρικά στελέχη του Κόμματος. Ανοιχτή συζήτηση, χωρίς πρωτόκολλα, για την επικαιρότητα, το μέλλον των νέων, αλλά και πως φαντάζονται τη δική τους συμμετοχή στα κοινά.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας και νέοι επαγγελματίες, ενώ βασικές θεματικές της συζήτησης θα αποτελέσουν ζητήματα, όπως φορολογικά κίνητρα σε νέους και παροχή στήριξης σε νέους που επιχειρούν, ευκαιρίες απασχόλησης, κλπ.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Αυγενάκης: «Έχουμε χρέος απέναντι στους νέους αυτής της χώρας. Να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους, να διοχετεύσουν τη δημιουργικότητά τους και τις ιδέες τους, να σταματήσει η διαρροή ανθρώπινου κεφαλαίου στο εξωτερικό και να ξεκινήσει ο επαναπατρισμός τους. Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται τους νέους στην πρώτη γραμμή. Χρειάζεται ένα στελεχιακό δυναμικό που θα μπορεί να εκπροσωπεί με σοβαρότητα, με όρεξη για δουλειά και με αίσθημα ευθύνης, όλους τους δημιουργικούς Έλληνες».

Σχόλια