Διεκόπη η δίκη για το μακελειό στις Πατσίδες

Ηράκλειο
Διεκόπη η δίκη για το μακελειό στις Πατσίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεκόπη η δίκη για το μυστηριώδες φονικό στις Πατσίδες Ηρακλείου

Στις 24 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τελικά η πολύκροτη δίκη για τη φονική συμπλοκή που είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2016 στις Πατσίδες Ηρακλείου και είχε στοιχήσει τη ζωή σε ένα 69χρονο Ανωγειανό.

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, στη Νεάπολη, ωστόσο η Έδρα διέκοψε τη συνεδρίαση η οποία  - όπως έγινε γνωστό - θα ξεκινήσει την Τέταρτη 24 Οκτωβρίου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του δικαστηρίου αναμένεται να καθίσει ένας 67χρονος Κρητικός, ο οποίος κατηγορείται για το θανάσιμο τραυματισμό ενός 69χρονου άνδρα με καταγωγή από τα Ανώγεια. Ο 67χρονος, οικονομολόγος στο επάγγελμα, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους τον Μάιο του 2017, θα δικαστεί, τελικά, την Τέταρτη 24 Οκτωβρίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, στη Νεάπολη.

Το μακελειό το οποίο έμελλε να στοιχίσει τη ζωή στον 69χρονο Κρητικό έλαβε χώρα το πρωί της 20ής Οκτωβρίου του 2016 στη μονοκατοικία όπου διέμενε ο 67χρονος κατηγορούμενος, στην ευρύτερη περιοχή των Πατσίδων - Σκαλανίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News