Κυκλοφοριακές αλλαγές φέρνει ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Ηράκλειο
Κυκλοφοριακές αλλαγές φέρνει ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπές στην κίνηση των οχημάτων

Προσωρινές διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «Ημιμαραθώνιος Κρήτης».

Έτσι, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία στην κίνηση των οχημάτων από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι στην περιοχή του Τοπικού διαμερίσματος του Δήμου Μινώα Πεδιάδος ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων.

  • στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – Μάχης Κρήτης – πάροδος Ελ. Βενιζέλου Α’ – Ελ. Βενιζέλου - πλατεία Μεταμορφώσεως – Αγίου Κωνσταντίνου – Πλατεία Δασκαλογιάννη – Σάββα Πέππα – Ελευθερίου Βενιζέλου – πάροδος Ελ. Βενιζέλου Α’ - Μάχης Κρήτης – Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
  • στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – Μάχης Κρήτης – πάροδος Ελ. Βενιζέλου Α’ – Ελ. Βενιζέλου – παλαιά επαρχιακή οδό Αρκαλοχωρίου / Ηρακλείου – τ.δ. Χουμερίου – διασταύρωση 2ο χλμ Επαρχιακής οδού Αρκαλοχωρίου / Ηρακλείου – τ.δ. Γαλατά – επαρχιακή οδό Γαλατά / Βόνης – τ.δ. Βόνης – επαρχιακή οδός Βόνης / Θραψανού – τ.δ. Θραψανού – Επ. οδός Θραψανού / Αρκαλοχωρίου – ανώνυμη οδός όπισθεν ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου – Α. Παπανδρέου – Ελ. Βενιζέλου - πάροδος Ελ. Βενιζέλου Α’ - Μάχης Κρήτης – Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τοπικό διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών.

Δηλαδή όλα τα οχήματα με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Καστέλλι, Βιάννο, Γαρίπα κλπ καθώς και αντιστρόφως από προαναφερόμενες περιοχές προς το Ηράκλειο θα εκτρέπονται από την περιφερειακή οδό Αρκαλοχωρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από και προς τα χωριά Θραψανό, Βόνη, Γαλατά και Χουμέρι θα διεξάγεται από λοιπές παράπλευρες οδούς.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται σταδιακά κατά μήκος της διαδρομής και θα αποδίδεται στην κυκλοφορία αμέσως μετά την διέλευση των αθλητών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News