«Ξήλωσαν» τραπεζοκαθίσματα τα συνεργεία στην Πλατεία Ελευθερίας

Ηράκλειο
«Ξήλωσαν» τραπεζοκαθίσματα τα συνεργεία στην Πλατεία Ελευθερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάζεψαν πολυθρόνες και τραπεζάκια επιχείρησης στο Ηράκλειο

Aποκάκρυναν τραπεζοκαθίσματα τα συνεργεία στην Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου όπου έφτασαν το πρωί φορτηγό και υπάλληλοι. Τα συνεργεία μάζεψαν πολυθρόνες και τραπεζάκια και τα απομάκρυναν από επιχείρηση στο κεντρικό σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση είχε παραβιάσει κοινόχρηστους χώρους και στο παρελθόν είχαν επιβληθεί πρόστιμα. Η επιχείρηση μάλιστα είχε προειδοποιηθεί επανειλημμένα ότι θα ξηλωθούν τα τραπεζοκαθίσματα, εάν δεν αλλάξει στάση.

Παράλληλα σε επαγρύπνηση βρίσκεται ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης καθώς επιχειρεί να σταματήσει τις κατεδαφίσεις αυθαίρετων κατασκευών σε επιχειρήσεις και όντως πέτυχε προσωρινό «πάγωμα».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συνδέσμου κ.Αντωνακάκη: «μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατατέθηκαν προτάσεις και με το νομικό μας σύμβουλο πρωτοκολλήσαμε αίτηση αναστολής στο Δήμο και Αποκεντρωμένη Διοίκηση . Σκοπός μας είναι μέχρι να καθοριστεί το νέο πλαίσιο που προκύπτει από μελέτη και θα καθορίζει πως θα είναι οι κατασκευές, να μην γίνουν αποξηλώσεις. Έτσι σταμάτησαν προσωρινά οι αναστολές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News